Κυριακή, Οκτωβρίου 2

Ξεκάθαρος ο Τσίπρας: Ουδετερόθρησκη πλέον η Ελλάδα – BINTEO--Άθεο κράτος η χώρα

4040c87bf403cb2b09936d99ab37ac68_l

KATOXIKA NEA : ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΤΑΝ – ΕΙΝΑΙ ΧΟΑΞ… ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ !!!!
Άθεο κράτος η χώρα
Μιλώντας στην Βουλή για την Παιδεία, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε το τέλος των πανελληνίων εξετάσεων και την είσοδο σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ χωρίς εξετάσεις, ενώ στήριξε τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη στη διαμάχη του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία.

Αρχικά τόνισε το σύνθημα της αριστερής ιδεολογίας βάζοντας «ολίγον» από πολυπολιτισμικότητα πως όλα τα παιδιά είναι ίσα πέρα από ταξικές και εθνικές διαφορές, αφήνοντας να εννοηθεί, μεταξύ άλλων, για ακόμα μία φορά πως η αριστεία αποτελεί παρελθόν και όλοι οι μαθητές εξισώνονται προς τα κάτω, όντες εύκολα θύματα της όποιας δημαγωγικής εξουσίας.
Επιπλέον, ο πρωθυπουργός έδωσε τέλος στον ομολογιακό χαρακτήρα των θρησκευτικών, μιας και οι ίδιοι οι ταγοί του Χριστιανισμού (Πάπας, Πατριάρχης) προωθούν την Πανθρησκεία στο νέο πολυπολιτισμικό λαό της Ευρώπης.

«Το μάθημα των Θρησκευτικών δεν μπορεί πια να έχει ομολογιακό χαρακτήρα αλλά ούτε οι ώρες του μειώνονται, ούτε μάθημα επιλογής γίνεται, ούτε χάνεται η αναφορά στο ορθόδοξο θρησκευτικό δόγμα» τόνισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας «ότι στις μέρες μας, που στα σχολεία μας φοιτούν παιδιά που δεν ανήκουν σε ένα μόνο δόγμα και η Πολιτεία οφείλει να κάνει τους μαθητές να κατανοήσουν την θρησκευτικότητα ως πτυχή της κοινωνικής πραγματικότητας».
Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ξεκάθαρος: Στην Ελλάδα θα ισχύει πλέον η «αρχή της θρησκευτικής ουδετερότητας», η οποία αποτελεί φυσικά προπομπό άθεου καθεστώτος.
Την δε Παιδεία θα καθορίζει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, το οποίο λαμβάνει εντολές από τον Ο.Η.Ε.
Ο πρωθυπουργός έκλεισε την ομιλία του με ένα απόφθεγμα, το οποίο έλεγε, μεταξύ άλλων, στους γονείς πως «τα παιδιά δεν σας ανήκουν».
Σε ποιόν ανήκουν άραγε εφεξής;


el.gr
 http://katohika.gr