Πέμπτη, Οκτωβρίου 6

Απείθεια κι αντίσταση στον ανθελληνισμό


Απείθεια κι αντίσταση στον ανθελληνισμό

​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​
Η πολιτική δεν είναι επιστήμη. Δεν κάνει ένα κι ένα δύο. Ενίοτε κάνει και δυόμιση αλλά και χίλια οκτακόσια είκοσι ένα ή εικοσιοκτώ δεκάτου. Γιατί; Διότι υπεισέρχεται ο αστάθμητος κι υπερβατικός παράγοντας που λέγεται άνθρωπος, με την ανήσυχη και ελευθερόφρονα φύση του. Αν πηγαίναμε με το υποδεκάμετρο και την ψυχρή λογική του σαράφη, ακόμη θα βολοδέρναμε στα δάση και τα λιβάδια να κυνηγάμε την ωμή τροφή μας και τα βράδια θα τρέμαμε στις σπηλιές, οι ινδιάνοι θα την είχαν σκαπουλάρει από τη ευρωπαϊκή απόβαση κι εμείς, στις Θερμοπύλες θα είχαμε κέτερινγκ για
τους διψασμένους Πέρσες και θα πληρώναμε ακόμη το χαράτσι στα τρισέγγονα του Αλή Πασά. Τώρα το παίρνουν άλλοι αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα…

Οι άνθρωποι λοιπόν, δεν είναι αριθμοί και στην πορεία της Ιστορίας διαμόρφωσαν συλλογικές ταυτότητες. Εμείς εδώ σε αυτή την γωνιά φτιάξαμε την δική μας, που καλείται Ελληνικό Έθνος κι έχουμε δυο ελληνικά κράτη, την Ελλάδα και την Κύπρο και άλλο τόσο Έθνος στην Ιστορική Περιφέρεια, στην Βόρειο Ήπειρο, στο κατσαπλιάδικο κρατίδιο των Σκοπίων, στην Ανατολική Ρωμυλία, κοινότητες μέσα στην Ρωσική Ομοσπονδία και την Ουκρανία, μια δράκα πολιορκημένους γέροντες στην Πόλη, κρυπτοχριστιανούς στον Πόντο, μιλιούνια στην Διασπορά αλλά και κρυφούς τουρκόφρονες εις τα Αθήνας, που γίνονται σιγά - σιγά φανεροί.
Ο Ελληνισμός κι ο Χριστιανισμός ενώθηκαν αξεδιάλυτα κι έφτιαξαν την ταυτότητα μας, την ιδιοπροσωπία μας στον κόσμο, η δε Ορθοδοξία ήταν η κιβωτός, στα πιο δύσκολα χρόνια, που φύλαξε την γλώσσα μας και το τείχος που εμπόδισε τον ολοκληρωτικό αφανισμό της Φυλής μας από τους σουνίτες κατακτητές. Αυτοί έπαιρναν συνεχώς αίμα από εμάς αλλά όποιος εξισλαμιζόταν αποκοπτόταν από την οικογένεια του, ο εξωμότης χανόταν για το Έθνος. Γι’ αυτό σήμερα δεν είμαστε 200.000.000 και γι’ αυτό οι Τούρκοι συχνά έχουν ίδιες φάτσες με μας. Γιατί είναι ο κακός μας εαυτός. Οι μικρασιατικοί, θρακικοί και ποντιακοί ελληνικοί πληθυσμοί δεν εξαερώθηκαν, εσφάγησαν πολλοί στην κατάκτηση, όπου αντιστάθηκαν, συχνά προσκύνησαν οι προύχοντες και συμπαρέσυραν τον τοπικό πληθυσμό αλλά στην πλειοψηφία τους εξισλαμίστηκαν. Όσοι χριστιανοί απέμειναν έπεσαν θύμα της Γενοκτονίας από τους Τούρκους στον Α’ ΠΠ και στον εθνικοαπελευθερωτικό μας αγώνα το 1919-1922 στην Μ. Ασία κι οι επιζήσαντες κατέφυγαν στην Ελλάδα ως πρόσφυγες. Είπαμε, διαβάστε Σπύρο Βρυώνη κι όχι τα σκουπίδια των λιακορεπουσαίων.
Την αδιάκοπη φυλετική μας συνέχεια την έχει αποδείξει ο μεγάλος γενετιστής, ο Καβάλι Σφόρτσα κι ο μαθητής του ο Σάϊκ. Πέταξαν στα σκουπίδια της επιστήμης και της Ιστορίας τον Φαλμεράγιερ και τους λοιπούς ευρωπαίους ρατσιστές. Από την Κρήτη ως τον Γενούσο ποταμό και από τα παράλια της Βορείου Ηπείρου ως την νοητή γραμμή του Μοναστηρίου και της Ανατολικής Ρωμυλίας, στα παράλια της Μ. Ασίας και σε μεγάλα κομμάτια της ενδοχώρας της, στα νησιά της Ελληνικής Λίμνης και στην Κύπρο, η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού είναι χιλιάδες χρόνια ο ίδιος λαός, ακόμη κι αν σήμερα έχουν άλλη γλώσσα, θρησκεία και φρόνημα. Κι αυτό το γονιαδιακό απλότυπο, κοινό σε όλους μας, το ονόμασαν (πως αλλιώς;) «the Greek Factor».
Αυτό βέβαια που έχει πάντα σημασία είναι τελικά το πολιτιστικό εποικοδόμημα και το φρόνημα. Απόδειξη πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και φιλελέδες από αυτούς που μαζεύει ο Κυριάκος από τα λιμά του Μάνου. Αυτοί, οι αριστεροί και κρατικοδίαιτοι ψευτοφιλελεύθεροι, με μια χαρά ελληνικά γονίδια, είναι οι τελευταίοι οπαδοί του Φαλμεράγιερ, ρατσιστές κατά των Ελλήνων. Πιστεύουν πως δεν υπάρχει ιστορική συνέχεια του Έθνους, πως είμαστε ένα μπάσταρδο συνονθύλευμα, που το συμμάζεψε φαντασιακά ο Κοραής κι ύστερα το κράτος με την Παιδεία, τον δημόσιο λόγο, τον Στρατό και τον Χωροφύλακα του έδωσαν με το ζόρι ελληνική ταυτότητα. Έτερο δε κοινό τους στοιχείο είναι και η αντιχριστιανική τους στάση. Οι μεν λόγω μαρξιστικής αθεΐας, οι δε διότι ως συμπλεγματικοί επαρχιώτες των Βρυξελλών νομίζουν πως είναι «εκσυγχρονιστικό» τους καθήκον να τα βάζουν με το «παπαδαριό». Γι’ αυτό συμπλέουν στον αντικληρικαλισμό, στα σύμφωνα συμβίωσης, στον ενδοτισμό απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό και στα λοιπά σκουπίδια της πολιτικής ορθότητας και της μηδενιστικής βαρβαρότητας.
Εκτός όμως από την Ορθοδοξία, το τείχος που μας έσωσε από την ολοκληρωτική απορρόφηση από τους ασιάτες επιδρομείς και την σουνίτικη βαρβαρότητα τους, τεράστιο ρόλο, διαχρονικά, από τις απαρχές της Ιστορίας μας και τον τυφλό ραψωδό της φυλής μας ως τον Ελύτη, έπαιξε ο Ηρωϊκός Τρόπος και η διδαχή του.
Καίριο τμήμα αυτής της διδαχής, που σφυρηλατεί τον ηρωϊκό τρόπο και ελληνικό το φρόνημα στις ψυχές των παιδιών, όπως επιβάλλει το Σύνταγμα, είναι να μάθουν για τον Μυκηναϊκό, Κυκλαδικό και τον Μινωϊκό πολιτισμό, για την κλασσική εποχή, τον Μιλτιάδη και το κλέος του Μαραθώνα, τον Λεωνίδα και τους 300, για τους Θεσπιείς, τον Θεμιστοκλή, για τις Θερμοπύλες, την Σαλαμίνα και τις Πλαταιές, για τον Αλέξανδρο, που ως Ισκεντέρ ή Σικάντερ τα χνάρια του υπάρχουν ακόμη ως τις Ινδίες.
Αυτοί όμως εδώ, οι αντιχριστιανοί μηδενιστές, με το σιγοντάρισμα του ψυχικά ομόφρονα τους Μητσοτάκη, που νομίζει πως είναι CEO σε εταιρεία με παράγωγα, με αιχμή του ψωριάρικου δόρατος τους τον αγράμματο Φίλη, βάλλουν ευθέως κατά της ταυτότητας μας. Υποβαθμίζουν με σχέδιο την διδαχή της Ιστορίας στις περιόδους της ακμής του Έθνους. Όλα αυτά που θαυμάζει όλη η ανθρωπότητα και συγκροτούν τον πυρήνα του δυτικού πολιτισμού, θα διδάσκονται λέει «συνοπτικά» και εξαιρούνται των εξετάσεων. Εν ολίγοις στο περιθώριο όλα όσα αποτελούσαν τον πυρήνα της Αρχαίας Ιστορίας, μεγάλο κομμάτι της περηφάνειας μας.
Αν δεν αποσιωπήσεις ή υποβαθμίσεις από τις παιδικές ψυχές τον Λεωνίδα, τον Διηνέκη, τον Κυναίγειρο και τον Αλέξανδρο, πως θα τους πασάρεις μηδενιστές και περιθωριακούς ως μόνα πρότυπα;
Αν δεν αμφισβητήσεις τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Παύλο Μελά και δεν συκοφαντήσεις την ΕΟΚΑ, πώς να περάσει το μηδενιστικό κι ενδοτικό παραμύθι;
Αν δεν κατεβάσεις την Ορθοδοξία ίσα κι όμοια με τους σουνίτες, τους Χάρε Κρίσνα και την λατρεία της κοκκινόκωλης μαϊμούς από τους Οτεντότους, πώς θα μπορέσεις μακροπρόθεσμα να χτυπήσεις την ενοχλητική Κιβωτό του Ελληνικού Εθνισμού στην νεότερη Ιστορία;
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ απώλεσε την αριστερά παρθενία της βιασθείσα από τον ρινόκερο του Μνημονίου. Κοιμούνται με τον «καπιταλισμό» και χορεύουν τον χορό των επτά πέπλων για τον «ιμπεριαλισμό». Τι κάνουν λοιπόν; Για να διασώσουν την διακορευθείσα «προοδευτικιά» τιμή τους, κάνουν τους μεταρρυθμιστές βάλλοντας κατά της Εκκλησίας, της γλώσσας και της Ιστορίας. Χτυπούν το Έθνος, το Εθνικό Σχολείο. Γι’ αυτό υποβαθμίζουν τα σχετικά μαθήματα.
Το διακύβευμα είναι σημαντικότερο από τα λεφτά, από την κρίση. Το διακύβευμα είναι η ταυτότητα μας, το βαθύτερο είναι μας, η ελευθερία μας. Η αντιχριστιανική και ανθελληνική αντζέντα τους είναι αντισυνταγματική, πέρα από τα όρια της προδοσίας. Σαν αρουραίοι ροκανίζουν τους πυλώνες της ταυτότητας μας και κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά να γίνονται ιδεολογικές ορντινάτσες αρουραίων, σιωπώντας ή ψελλίζοντας ανοησίες, αντί να υπερασπιστούν τον λαό και την ταυτότητα του.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καλεί όποιον αγαπάει την Πατρίδα, ό,τι κι αν ψηφίζει, να αντισταθεί στην επίθεση κατά της ταυτότητας του λαού μας, που είναι η γλώσσα του, η Ιστορία του, η πίστη του. Απείθεια κι αντίσταση στον ανθελληνισμό.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

 antinews.gr