Σάββατο, Οκτωβρίου 15

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ! ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ… ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (Βίντεο)

Μέχρι στιγμής μας μιλούσαν για μετανάστες της Συρίας που έφευγαν από τον πόλεμο υποτίθεται, τώρα όμως βλέπουμε ξεκάθαρα πως όλη η Αφρική και οι αραβικές χώρες φτάνουν στην Ευρώπη και εμείς θα πρέπει σίγα σίγα να τα μαζεύουμε και να φεύγουμε.
fb_tw-m
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Σχεδιάζετε ένα ταξιδάκι σύντομα στο Παρίσι ; Ζήστε τις χαρές της πολυπολιτισμικότητας! Μπορείτε πλέον με άνεση να λάβετε μερικές μεγάλες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία στο Παρίσι, ειδικότερα τώρα που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη από τουρισμό καθώς κανείς πλέον δεν θέλει να επισκέπτεται την πρώην κοσμοπολιτική πόλη.

Ο λόγος; Δείτε τις παρακάτω φώτο και αναφορές.
Το πρόσωπο ενός ετοιμοθάνατου έθνους: Αυτό το υλικό, που λαμβάνεται με μια κρυφή κάμερα από έναν ανώνυμο Γάλλο στην λεωφόρο de Flandres, στο 19ο διαμέρισμα, κοντά στο σταθμό Στάλινγκραντ του μετρό στο Παρίσι, καθώς και σε περιοχές που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, δείχνει τις καταστροφικές συνέπειες της ανεξέλεγκτης παράνομης μαζικής μετανάστευσης των νέων αντρών της Αφρικής στην Ευρώπη.
Μέχρι στιγμής μας μιλούσαν για μετανάστες της Συρίας που έφευγαν από τον πόλεμο υποτίθεται, τώρα όμως βλέπουμε ξεκάθαρα πως όλη η Αφρική και οι αραβικές χώρες φτάνουν στην Ευρώπη και εμείς θα πρέπει σίγα σίγα να τα μαζεύουμε και να φεύγουμε.

20160916001283460265-original_800x600
Οι δρόμοι είναι στρωμένοι με σκουπίδια, τα πεζοδρόμια μπλοκαρισμένα από τον σκουπιδότοπο, σκουπίδια ακόμη και πάνω στα στρώματα. Χιλιάδες αφρικανικής καταγωγής μουσουλμάνοι άνδρες διεκδικούν τους δρόμους σαν να τους ανήκουν, κοιμούνται και ζουν σε σκηνές όπως οι άστεγοι.

migrants-paris-3-e1458373835488
Ακόμα και αν βρίσκονται φορητές τουαλέτες σε απόσταση, η δημόσια ούρηση και αφόδευση είναι κοινή συνήθεια. Δεκάδες χιλιάδες άστεγοι, παράνομοι αλλοδαποί μουσουλμάνοι, αναμένουν την έκδοση απόφασης της αίτησης ασύλου τους, ενώ βαριούνται και προσπαθούν να περάσουν την ώρα τους στην πόλη.

violence_the_camp_has_become_the_scene_of_almost_night
Η αστυνομία έχει παραιτηθεί από την προσπάθεια να ελέγξει αυτές τις περιοχές και οι υπόλοιποι Γάλλοι αποφεύγουν τις περιοχές με κάθε κόστος, διότι το έγκλημα και ο βιασμός είναι ανεξέλεγκτα. Μόλις πρόσφατα μάζες μεταναστών προκαλούσαν φιλονικίες και ταραχές, ακόμη δε, ξέσπασαν μάχες κοντά στο σταθμό του μετρό Στάλινγκραντ.




loading...

Οι επόμενοι θα έρθουν και στην Ελλάδα τους ερχόμενους μήνες.

Καλωσορίστε τους!!!!!!
Στην Ιταλία επίσης, οι αναστατώσεις που προκαλούν οι μετανάστες στις γύρω περιοχές δεν έχει σταματημό. Στην περιοχή Τυρόλ στις αρχές Οκτωβρίου οι συνεχόμενες μάχες μεταξύ Αφγανών, Αφρικανών και κατοίκων ήταν πολύ έντονες. Με μπαστούνια κυνηγούν για να χτυπήσουν όποιον τους είναι ανεπιθύμητος, ενώ οι κάτοικοι τρομοκρατημένοι το σκάνε. Αφότου οι αστυνομικοί συνέλαβαν κάποιους, 14 μετανάστες βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες, ενώ ορισμένοι έλαβαν προειδοποιήσεις και απαγόρευση εισόδου στην πόλη για τρία χρόνια.
Στη Γερμανία από την άλλη: Αφρικής καταγωγής μουσουλμάνος μετανάστης φωνάζει «Θα σε σκοτώσω» σε ελεγκτή του τρένου ο οποίος του λέει ότι το εισιτήριο του δεν ισχύει.
Αυτό το ερασιτεχνικό βίντεο, που τραβήχτηκε από έναν επιβάτη σε ένα γερμανικό τρένο, δείχνει έναν αφρικανικής καταγωγής μουσουλμάνο εισβολέα, ο οποίος έχει ένα άκυρο εισιτήριο, να φωνάζει επανειλημμένα «Είσαι τρελός;» και να απειλεί να σκοτώσει τον ελεγκτή εισιτήριων.
Το περιστατικό αυτό αποδεικνύει γιατί γερμανικές αρχές και ιδιωτικές εταιρείες μέσων μαζικής μεταφοράς έχουν ως επί το πλείστον σταματήσει να διώκουν τους παράνομους αλλοδαπούς που δεν έχουν έγκυρο εισιτήριο. Το 2015, στο αποκορύφωμα της μαζικής παράνομης μετανάστευσης, οι μουσουλμάνοι εισβολείς είχαν χορηγηθεί απεριόριστα δωρεάν ταξίδια στα γερμανικά τρένα.
Επιπλέον προσπαθώντας να βρουν τρόπους αρπαγής χρημάτων σκηνοθετούν ψεύτικα δυστυχήματα ώστε να πάρουν λεφτά. Αυτό το περιστατικό το οποίο έγινε στην πόλη Μάνχαϊμ της Γερμανίας, δείχνει έναν μετανάστη ο οποίος σκηνοθετεί ένα ψεύτικο αυτοκινητιστικό δυστύχημα ώστε να εξαπατήσει έναν Γερμανό οδηγό και τον επιβάτη του. Το σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο, το άτομο ρίχνεται πάνω στο αμάξι, έχει ως σκοπό είτε να αποσπάσει χρηματικό ποσό μέσω απάτης ασφάλισης ή απευθείας από τον οδηγό ο οποίος θέλει να αποφύγει πιθανή εμπλοκή της αστυνομίας πληρώνοντας τον απατεώνα. Παραλλαγές αυτής της απάτης συμπεριλαμβάνουν ακόμη και κλοπή του οδηγού, όταν ανοίξει την πόρτα του για να βοηθήσει το θύμα.
Ο συγκεκριμένος μετανάστης, αφότου συνειδητοποιεί την έλλειψη αντίδρασης, αρχίζει να μιλάει σε σπαστά αγγλικά και να χτυπά μανιωδώς το παρμπρίζ. Μόλις παρατηρεί την κάμερα και ο οδηγός απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία τρέπεται σε φυγή.
Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν καλούμαστε να σεβαστούμε και να δείξουμε την απόλυτη υποταγή μας.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr