Τετάρτη, Οκτωβρίου 12

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! «ΡΟΥΚΕΤΑ» AΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΓΕΤΗ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ!!! «ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ…»

putin
Στο σάλο που έχει προκληθεί για την επίθεση στο κομβόι ανθρωπιστικής βοήθειας στις 19 Σεπτεμβρίου στη Συρία (σε μία περίοδο που θεωρητικά υπήρχε παύση πυρών), θέλησε να δώσει απαντήσεις ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος πυροδότησε ακόμα περισσότερο το κλίμα!

Η Δύση κατηγορεί ανοιχτά τη Ρωσία για την επίθεση, τη στιγμή ωστόσο που ομάδες εμπειρογνωμόνων που έχουν μελετήσει το συμβάν υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο.
PUTIN-630x350
Στο ίδιο μήκος κύματος ο Ρώσος Πρόεδρος δήλωσε σήμερα από το φόρουμ του VTB:
«Βλέπουμε τι συμβαίνει. Είναι απλά αβάσιμες κατηγορίες και η Ρωσία είναι πάντα η αιτία όλων των θανάσιμα αμαρτημάτων. Αλλά γνωρίζουμε ποιος επιτέθηκε σε αυτή την ανθρωπιστική νηοπομπή. Ήταν μία από τις τρομοκρατικές ομάδες. Και γνωρίζουμε ότι οι ΗΠΑ το γνωρίζουν επίσης πολύ καλά αυτό. Αλλά προτιμούν να κατηγορούν τη Ρωσία. Αυτό δεν θα βοηθήσει», τόνισε ο Πούτιν.
putin
Για να συμπληρώσει δίνοντας σκληρή απάντηση σε όσους προσπαθούν να χρεώσουν το γεγονός στη Ρωσία: «Αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλούσα για πρόσφατα, αυτή η μέθοδος τρέχει τα γεγονότα στη διεθνή αρένα και ονομάζεται εκφοβισμός και πίεση. Αυτό δεν λειτούργησε ποτέ και ποτέ δεν θα λειτουργήσει εναντίον της Ρωσίας».makeleio.gr/
 makeleio.gr/