Σάββατο, Οκτωβρίου 8

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ «ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ» ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ! ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ! ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΓΑΙΤΑΝΑΡΟΣ: «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ…» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

pattakos

Σε ηλικία 104 ετών (γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1912), ο Στυλιανός Παττακός, ο άνθρωπος που διέταξε τα τανκς κατά το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα Σάββατο (8/10).

n-STYLIANOS-PATTAKOS-large570
Το ρεπορτάζ της κρητικής (τόπος γέννησης του Παττακού) «neakriti.gr» αναφέρει: «Λίγες ώρες μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου άγνωστοι του αφαίρεσαν κοσμήματα και το «Παράσημο της Ανδρείας», ο μακροβιότερος από τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος και της7χρονης δικτατορίας στην Ελλάδα, Στ. Παττακός εξέπνευσε πριν από λίγο σε ηλικία 104 ετών.
pattakos1
Ο καταγόμενος από το Ρέθυμνο πραξικοπηματίας που είχε αποφυλακιστεί για λόγουςανήκεστου βλάβης, παρότι καταδικαστείς σε ισόβια, θα κηδευτεί σύμφωνα με τους οικείους του την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη με σοβαρό το ενδεχόμενο η τελευταία του κατοικία να είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου».
patt11

πολύ μαλάκας ο δημοσιογράφος που κάνει το ρεπορταζ στο ΝΙΝΤΕΟ


ΥΓ: Το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» κρατάει επιφυλάξεις για την είδηση  του θανάτου του Στυλιανού Παττακού, μέχρι να το επιβεβαιώσει κάποιος συγγενής ή πολύ κοντινός του άνθρωπος.
gaitanaros
Ο Λυκούργος Γαιτανάρος πάντως  δήλωσε προς το παρών πως δεν γνωρίζει τίποτα  και ότι είναι ψέμματα.
makeleio.gr