Κυριακή, Οκτωβρίου 16

Λειτουργός της δικαιοσύνης ή «Αλβανός τουρίστας»

Τα συγχαρητήριά μου στην κ. Μπιλίση, η οποία μέσα σε 10 μόλις λεπτά:...

της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΠΕΤΣΑ

1. Διαψεύδει τον Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε στη Βουλή ότι επικοινώνησε μαζί της. Αυτό τώρα είναι τελείως πρωτοφανές! Ο Τσίπρας να πει ψέμματα;;; Περίεργο….
2. «Αδειάζει» την κυβέρνηση, δηλώνοντας απερίφραστα ότι...
από το 2014 δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ προστασία πρώτης κατοικίας.

3. Φέρνει την κυβέρνηση προ των ευθυνών της, ότι «αν ήθελαν να προστατέψουν την πρώτη κατοικία, ας το κάνουν, ας βγάλουν ένα νόμο»

4. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι ίδιοι τους είναι άσχημα εκτεθειμένοι και ατομικά, ως πολίτες και δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και ως κλάδος, υπηρετώντας ένα παράνομο, κατοχικό καθεστώς, προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από μια αυθαίρετη, αντισυνταγματική «νομιμότητα». Αν θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, δεν έχουν παρά να υπερασπιστούν το Σύνταγμα (στο οποίο ορκίστηκαν) και να εφαρμόσουν τον ίδιο τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα (όταν μια εντολή είναι παράνομη και αντισυνταγματική, ο υπάλληλος υποχρεούται να το καταγγείλει και να μην την εκτελέσει).
5. Στην πραγματικότητα, αυτό που λέει στην κυβέρνηση είναι ότι «είμαστε μπροστά και κάνουμε τη βρώμικη δουλειά σας, αλλά δεν είμαστε και κορόιδα να δεχόμαστε όλα τα πυρά αδιαμαρτύρητα» γι’ αυτό και «τους δίνει στεγνά»!
6. Ψεύδεται ασύστολα ότι κινδυνεύει από τους διαδηλωτές (όχλο μας ονομάζει) και ότι γι’ αυτό φώναξε την αστυνομία. Η αστυνομία και τα ΜΑΤ ήταν πάντα εκεί και έχουν επέμβει αρκετές φορές στο παρελθόν, και πάντα απρόκλητα.
7. Ρίχνει λάσπη ονομάζοντάς μας «βαλτούς» (σε ευθυγράμμιση με την άθλια προπαγάνδα της κυβέρνησης, ότι ο μόνος λόγος για να διαμαρτύρεται ένας πολίτης είναι για να φέρει πάνω την αντιπολίτευση!)

8. Εκφράζει τη χειρότερη μορφή φιλοτομαρισμού, ότι αν δεν κινδυνεύει ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ σπίτι, δεν έχω κανένα λόγο να διαμαρτυρηθώ. Εκτός αυτού, αυτή πού το ξέρει ότι αυτός ο «όχλος» δεν έχει σπίτι που κινδυνεύει; Τι είναι δηλαδή όλοι αυτοί; Εξωγήινοι; Ή μήπως μένουν σε παγκάκια;

Ακούστε την. Και καμαρώστε τους «λειτουργούς της δικαιοσύνης» σε τι κατάντια έχουν πέσει!