Παρασκευή, Οκτωβρίου 14

Σόου του Καμμένου στο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Σύντροφοι, σώσαμε μαζί την Ελλάδα»!


Σόου έδωσε ο Πάνος Καμμένος στο Συνέδριο του ΣυΡιζΑ!

«Σύντροφοι και συντρόφισσες, βρεθήκαμε μαζί στον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είχε αποφασίσει να παραδώσει τη χώρα, βρεθήκαμε μαζί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μαζί κυβερνάμε, χτίσαμε μαζί ένα νέο Γοργοπόταμο, αποδείξαμε μαζί ότι μπορούμε να ενώσουμε τους Έλληνες», επισήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά τον χαιρετισμό του στο 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθύνθηκε στους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ με τη φράση «σύντροφοι και συντρόφισσες» και τόνισε με έμφαση ότι η συνεργασία των δύο κομμάτων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα «μέχρι να ελευθερωθεί η χώρα, μέχρι να φύγουν οι δανειστές. Τότε θα ξαναδούν και τις πολιτικές τους διαφορές», είπε και σημείωσε πως αυτές είναι απολύτως σεβαστές και από τις δύο πλευρές, όπως και οι «κόκκινες γραμμές».
«Τέλειωσαν οι νταβατζήδες και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα», τόνισε ο κ. Καμμένος και σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρώτο κόμμα τη Ν.Δ. παρατήρησε: «Μπορεί να κερδίζουν στις δημοσκοπήσεις, όμως εμείς κερδίζουμε στις εκλογές».