Δευτέρα, Οκτωβρίου 17

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΑΠΕΧΕΙ . . . ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ;

Αποτέλεσμα εικόνας
Επειδή βαρέθηκα να ακούω ότι η Εκκλησία δεν κάνει τίποτα ! 
Επειδή απο κάποιους με . . . ροζ γυαλιά, εκσφενδονίζεται συνέχεια λάσπη, παραπληροφόρηση και καθοδηγούμενη απαξίωση, ως προς το έργο της Εκκλησίας προς τους αναξιοπαθούντες ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι μόνο . . .  
Εχω αρχίσει να εκνευρίζομαι από ορισμένους «δήθεν», άθεους ροζουλί "φίληδες", συνεπικουρούμενους από μπιζναδόρους της δεξιάς και του σοσιαλισμού, που προσπαθούν να μας επιβάλουν, ΤΙ θα πιστεύουμε και ΠΩΣ
θα το πιστεύουμε !
Που από τη μια το παίζουν οπαδοί της Ανεξιθρησκίας και προσπαθούν να αποκόψουν τον Ελληνα από τον Χριστιανισμό ΕΝΩ στην πραγματικότητα, προωθούν την εγκαθίδρυση του Ισλάμ στην Ελλάδα, κατ' εντολήν των αφεντικών τους . . . !
Βαρέθηκα να ΜΗ ΜΙΛΑΩ, να ΜΗΝ ακούω  και να γυρνάω σελίδα.
Λοιπόν ΚΥΡΙΟΙ-ΕΣ ΡΟΖΟΥΛΙ και άλλων παρδαλών χρωμάτων, η ΕΚΚΛΗΣΙΑ με μπόλικη παρρησία και διάκριση βοηθάει ανάλογα με τις δυνατότητές της περισσότερο απο ότι μπορεί, με τη συμπαράσταση φυσικά πολλών ανώνυμων Χριστιανών και ΜΗ, τουλάχιστον αυτά τα 7 συναπτά έτη των μνημονίων, που ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  έφεραν στη χώρα με το έτσι θέλω. 
Όποιος ΔΕΝ θέλει να δεί το έργο της, πολύ απλά ας αλλάξει γυαλιά. Αυτά φταίνε είναι διαγνωσμένο.
Και ταυτόχρονα ας σκεφτεί, τι κάνει το επίσημο κράτος για τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες και φορολογούμενους . . .
Αρκετά με τη παραπληροφόρηση και την απαξίωση.
Το ότι απο ανέκαθεν η επίσημη Εκκλησία, με τα όποια λάθη της, βοηθάει χωρίς φανφάρες και πολύ διακριτικά τους πραγματικά αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, χωρίς διάκριση χρώματος δέρματος, θρησκείας και εθνικότητας, ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι απούσα απο τα προβλήματα του λαού. 
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, είναι παρούσα και βοηθάει απο το παρασκήνιο. Δηλ. τελείως διαφορετικά απ' ότι δουλεύουν οι Μ.Κ.Ο. και τα συναφή όργανα της παγκοσμιοποίησης και της  . . . "προόδου". 
Να ενημερώσω δε, ότι απο την αρχική περιουσία της η Εκκλησία σήμερα μετά απο τις αλεπάλληλες δωρεές της πρός το Κράτος, κατέχει πλέον ΜΟΝΟ το 4 % της κάποτε περιουσίας της. Απο την οποία εναπομείνουσα μπορεί να διαχειρισθεί για να επιβιώσει οικονομικά ΜΟΝΟ το 25%.  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  και όχι αυτά που μας σερβίρουν οι πολιτικοί  . . . γιατί έτσι τους βολεύει . . . 

Αλήθεια, είναι ποτέ δυνατόν να πιστέψω τους πολιτικούς, που το ΜΟΝΟ που γνωρίζουν καλά, είναι να τρώνε και να κλέβουν για τη πάρτη τους ; ; ; 
Επίσης να ενημερώσω όσους αναξιοπαθούντες Έλληνες χρειάζονται τα βασικά είδη διατροφής, μπορούν να ενημερωθούν απο . . . ΕΔΩ : Σε ποια ενορία ανα την Ελλάδα διατίθεται καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ φαγητό.



Η Εκκλησία πάντα έκανε και πάντοτε θα κάνει, είτε το θέλουν κάποιοι ροζουλί, είτε όχι !

Κ. Μ.