Η Εύη Βατίδου δουλεύει σε γαλλική εταιρεία! Δείτε τι δήλωσε

 Η Εύη Βατίδου δουλεύει σε γαλλική εταιρεία! Δείτε τι δήλωσε
Η Εύη Βατίδου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για τις αισθητικές επεμβάσεις και το ρετούς των περιοδικών.

«Αυτή την περίοδο με έχει προσλάβει μια γαλλική εταιρεία, δόξα τω Θεώ δεν έχει σχέση με τους Έλληνες πλέον. Δουλεύω στην περιοχή μου στην Γλυφάδα και ταυτόχρονα ετοιμάζω και την κολεξιόν με τα μαγιό μου», δήλωσε το πρώην μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».
Όταν ρωτήθηκε για τις αισθητικές επεμβάσεις και για το θα τολμούσε να κάνει μια απάντησε: «Δεν ξέρω τι λες; Χρειάζομαι; Άσε πιο μετά, να έρθει το πιο μετά…».
Στην ερώτηση αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Ποια τηλεόραση ρε παιδιά; Αφού λένε θα κλείσουν τα κανάλια. Πού να επιστρέψω; Εμένα θα πάρουν τώρα;».
Στη συνέχεια, σχολίασε και πώς έβλεπε τον εαυτό της στα περιοδικά μετά το σχετικό ρετούς που είχαν υποστεί οι φωτογραφίες της: «Παλιότερα που έβλεπα τον εαυτό μου live, σε σχέση με τα περιοδικά, νομίζω ότι με αδικούσανε κιόλας λίγο».
 govastileto.gr