ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ! Πιστεύουν ότι ο Πούτιν θα τους ρίξει πυρηνικά και περιμένουν τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο!

ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ! Πιστεύουν ότι ο Πούτιν θα τους ρίξει πυρηνικά και περιμένουν τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο!

Μια ανεπιβεβαίωτη είδηση φαίνεται να ήταν αρκετή για τις Βρετανικές εφημερίδες να υπενθυμίσουν στους αναγνώστες τους πώς «ο Μεγάλος Κακός Πούτιν» θέλει να τους ρίξει πυρηνικά.

Ο ισχυρισμός αυτός βασίζεται σε είδηση που λέει ότι Ρώσοι αξιωματούχοι που ζούν στη δύση, διατάχτηκαν να φύγουν από τα σπίτια μαζί με τις οικογένειές τους. Ο ισχυρισμός βασίζεται σε ανώνυμες πηγές, με το Κρεμλίνο να έχει διαψεύσει την είδηση. Πολλά βρετανικά μέσα μαζικής
ενημέρωσης άρπαξαν την ευκαιρία να πουν ότι η Ρωσία «καραδοκεί» και στοχεύσει με πυρηνικούς πυραύλους την Βρετανία, αλλά και την Ευρώπη, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RT.
«Η Ρωσία« καλεί επειγόντως τους αξιωματικούς και τις οικογένειες τους που ζουν στο εξωτερικό να γυρίσουν στην χώρα», λόγω απειλής Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου,» ήταν ο τίτλος της Daily Star, η οποία προφανώς ήταν η πρώτη βρετανική εφημερίδα που ανέφερε την είδηση.
ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ! Πιστεύουν ότι ο Πούτιν θα τους ρίξει πυρηνικά και περιμένουν τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο! - Εικόνα1
Η Daily Mail επίσης ανέφερε και αυτή την είδηση λέγοντας επιπλέον για την αναστολή μιας συμφωνίας της Ρωσίας με τις ΗΠΑ σχετικά με τον τρόπο διάθεσης πολεμικού υλικού που υπάρχει περισσευούμενο.
ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ! Πιστεύουν ότι ο Πούτιν θα τους ρίξει πυρηνικά και περιμένουν τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο! - Εικόνα2
Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την έκθεση, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι δεν έχει ακούσει για αυτό το θέμα παρά μόνο από τις εφημερίδες.
www.crashonline.gr

 triklopodia.gr