Τρίτη, Οκτωβρίου 4

Προκλητικός ο Τσέχος Πρόεδρος στη Ρόδο: Πάρτε μερικά εκατομμύρια πεινασμένους μετανάστες για να σας χαρίσουν χρέος!

Προκλητικές δηλώσεις Ζέμαν - Σε ακατοίκητα ελληνικά νησιά οι μετανάστες με αντάλλαγμα τη μείωση του χρέους
Ο πρόεδρος της Τσεχίας Milos Zeman μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης από τη Ρόδο όπου παρευρέθηκε για το ετήσιο Rhodes Forum, είπε πως “βρισκόμαστε στην Ελλάδα που έχει πολλά ακατοίκητα νησιά και μεγάλο εξωτερικό χρέος. Αν φτιάξεις “hotspots” σε ελληνικά νησιά, θα μπορούσε να αποτελεί πληρωμή του χρέους”!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, συνιστά να μεταφερθούν σε ελληνικά νησιά  οι οικονομικοί μετανάστες από την Ευρώπη, με αντάλλαγμα τη μείωση του ελληνικού χρέους!
Ο τσέχος πρόεδρος μίλησε ακόμη για “ισχυρή σύνδεση” μεταξύ της εισροής μεταναστών και προσφύγων και του “κύματος τζιχαντιστών” στην Ευρώπη, προσθέτοντας πως οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι θα μπορούσαν να ριζοσπαστικοποιηθούν από τους εξτρεμιστές, όπως συνέβη με τους Γερμανούς από τους Ναζί τη δεκαετία του ’30.
Σκληρή κριτική άσκησε ο τσέχος πρόεδρος και στην καγκελάριο Μέρκελ, χαρακτηρίζοντας την κριτική της της “ανοιχτής πόρτας” ως “απόλυτο σφάλμα” καθώς η Ευρώπη, σύμφωνα με αυτόν, δεν μπορεί να δεχτεί τόσο μεγάλους αριθμούς. Μάλιστα ξεχώρισε τους Μουσουλμάνους λέγοντας πως “δεν αντιτίθεμαι σε μετανάστες από την Ουκρανία, το Βιετνάμ, τη Ρωσία κτλ. Είμαι εναντίον της μετανάστευσης ισλαμιστών γιατί υπάρχει πλήρης ασυμβατότητα στην κουλτούρα”

http://www.bankwars.gr