Πέμπτη, Οκτωβρίου 13

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

netherlands-713594
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ξαναβλέπουμε σκηνές απείρου ισλαμικού κάλους αυτήν την φόρα στην Ολλανδία, η ισλαμική θρασύτητα σε όλο της το μεγαλείο. Σε δημόσιο δρόμο Τούρκοι επιτεθήκαν σε έναν πολίτη που επέβαινε σε ένα μηχανάκι. Αφού τον χτύπησαν και τον έριξαν κάτω για να τον κλέψουν, όταν επενέβηκε ένας αστυνομικός μετά από λίγη ώρα όχι μόνο δεν φοβηθήκαν, όχι μόνο δεν τραπήκαν σε φυγή, αλλά απείλησαν και τον ίδιο τον αστυνομικό λέγοντας του, αλλοίμονο σου αν δεν γίνεις και εσύ μουσουλμάνος.

Οι Τούρκοι μετανάστες αποκαλώντας τους εαυτούς τους «πολεμιστές του Ερντογάν» τρομοκρατούν κατοίκους σε Ολλανδία και άλλες χώρες σε ρατσιστικές επιθέσεις τις οποίες βιντεοσκοπούν και ανεβάζουν διαδυκτιακά.
Έρχονται μαζί με τον πολιτισμό των βιασμών, της παιδοφιλίας, του ρατσισμού και μίσους κατά των Δυτικών παρόλα αυτά συνεχίζουν να προωθούνται από τους φιλελεύθερους και άλλους που τους υποστηρίζουν.




loading...

Τα παρακάτω βίντεο είναι λίγο παλιότερα αλλά δείχνουν τις ίδιες σκηνές που επαναλαμβάνονται πλέον καθημερινά στην Ευρώπη. Το θράσος τους πλέον δεν έχει όρια.

Εδώ οι Δανοί διαμαρτύρονται ότι, κατά της θέλησης των πολιτών και χωρίς τη συμμετοχή των πολιτών λαμβάνεται η απόφαση να υπερπλημμυρίσουν τη χώρα τους με μουσουλμάνους μετανάστες
quote-take-a-walk-down-the-street-and-see-where-this-is-going-you-no-longer-feel-like-you-are-living-in-geert-wilders-2783322-e1430293220257

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr
..
·