Πέμπτη, Οκτωβρίου 6

Ξεφτιλίζουν και υποβαθμίζουν τα ΕΛΤΑ οι αριστεροί τυχοδιώκτες, από γωνιακό μαγαζί σε μπαχαλοπερίπτερο…

evasouideza 

Τα ΕΛΤΑ μετατρέπονται σε… ΚΕΠ

Τα ΕΛΤΑ μετατρέπονται σε... ΚΕΠ
ένας ακόμα πολιτικός απατεώνας στην κυβέρνηση της διαφθοράς και των οργίων…

Με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών (όρος αριστερόστροφος) ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Εργασίας Κατρούγκαλο και τον Υφυπουργό Πετρόπουλο η συνεργασία του Υπουργείου με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) για την υλοποίηση δράσεων με κοινωνικό όφελος.  «Πούτσες μπλέ» δηλαδή………



Στόχος της συμφωνίας είναι να δημιουργηθεί ένα μεγάλο δίκτυο εξυπηρέτησης των πολιτών και στήριξης όλων και ιδιαίτερα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Ετσι είπαν, όχι ότι θα γίνει κιόλας !!!  Εξ’ άλλου μετά τα τόσα ψέμματά τους έως σήμερα, ποιος  εχέφρων νους θα τους πίστευε στα όσα καθημερινά εξαγγέλουν ;;;

Ειδικότερα λοιπόν, οι δύο πλευρές συμφώνησαν:

1. Να διερευνήσουν τη δυνατότητα ανάπτυξης σε καταστήματα των ΕΛΤΑ σημείων εξυπηρέτησης / ενημέρωσης των ασφαλισμένων (ΚΕΑ).

2. Να εξετάσουν τη διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών για θέματα ΟΑΕΔ, σε σημεία όπου δεν υπάρχουν αντίστοιχα γραφεία εξυπηρέτησης, μέσω των καταστημάτων των ΕΛΤΑ.

3. Την υλοποίηση κοινών δράσεων επικοινωνίας, ενημέρωσης και προώθησης της υπηρεσίας «Εργόσημο», τόσο προς τους εργαζόμενους, όσο και ως προς τους εργοδότες για τις δυνατότητες εξυπηρέτησής τους, από το πανελλαδικό δίκτυο των ΕΛΤΑ.

4. Να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης δράσεων υποστήριξης του έργου των ανταποκριτών ΟΓΑ, από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, σε συνεργασία με τον ΟΓΑ και την ΚΕΔΕ.

5. Την ενημέρωση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων της χώρας, με την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών και ειδικότερα τη δωρεάν αποστολή επιστολών. Στο πλαίσιο αυτό συμπεριλαμβάνεται η αποστολή ενημερωτικών επιστολών στους συνταξιούχους για το ύψος της νέας επικουρικής σύνταξης.

αρες – μάρες – κουκουνάρες – αγγινάρες γιαχνί δηλαδή !!!   πάρ’το αυγό και κούρευτο …..  Αυτή είναι η αριστερόστροφη δεξιά πολιτική τους και ποιος θα τους πιστέψει,αφού ούτε οι ίδιοι οι φανατικοί οπαδοί τους δεν πείθονται με τα όσα ακούν και βλέπουν….




άλλο ρεπορταζ για τα  ΕΛΤΑ   

Ενημέρωση των συνταξιούχων μέσω ΕΛΤΑ για τις επικουρικές συντάξεις

[NewPost]: Ενημέρωση των συνταξιούχων μέσω ΕΛΤΑ για τις επικουρικές συντάξεις

Στην αφορμή προγραμματικής συμφωνίας με τα ΕΛΤΑ προχωρά το Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να ενημερώνει άμεσα ασφαλισμένους, εργαζόμενους και άνεργους για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως είχε προαναγγείλει, εξάλλου και τις προηγούμενες ημέρες ο υπουργός  Κατρούγκαλος, οι συνταξιούχοι θα λάβουν επιστολή ενημέρωσης μέσω των ΕΛΤΑ με πλήρη αποτύπωση του επαναυπολογισμού των επικουρικών συντάξέων τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ταυτόχρονα, στο ίδιο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης από το υπουργείο Εργασίας δρομολογούνται και μια σειρά παρόμοιες δράσεις όσον αφορά και ασφαλισμένους του ΟΓΑ, άνεργους του ΟΑΕΔ για μια σειρά θέματα που αφορούν ενημέρωση εργαζομένων και συνταξιούχων.

Το υπουργείο Εργασίας μάλιστα, θα επισπεύσει αυτή τη διαδικασία προκειμένου και να ”αποκαλυφθούν” τυχόν λάθη στις απολαβές των επικουρικών συντάξεων που έλαβαν το τελευταίο δίμηνο οι συνταξιούχοι.

Όσον αφορά το πότε θα ξεκινήσει η αποστολή των πρώτων ενημερωτικών επιστολών, από το υπουργείο απαντούν ότι θα ξεκινήσει άμεσα, χωρίς να προσδιορίζουν το πότε ακριβώς.


… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST