Γιάννης Μπέζος-ΨΩΝΙΟ: Ξεκίνησε την καριέρα του υποδύοντας έναν γκέι στους Απαράδεκτους και θα τελειώσει ως ο πιο μισητός ηθοποιός στο καλλιτεχνικό χώρο

Παίρνω πολλά γιατί ...το αξίζω !

Γιάννης Μπέζος: Ο κόσμος δεν έχει ιδέα το τι χάνω. Έχασα πολλά λεφτά στο…
Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στον Βασίλη Τσακίρογλου έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αναφέρθηκε και στα χρήματα που πήρα αλλα και έχασε σε θέατρο και τηλεόραση.

Συγκεκριμένα είπε:


Ο κόσμος μπορεί να φαντάζεται τι εισπράττω (παρόλο που πέφτει έξω), δεν έχει ιδέα όμως για το τι χάνω. Και δεν είναι δουλειά του να το ξέρει. Ως παραγωγός, δηλαδή εργοδότης, υπήρξα άψογος και κάτι παραπάνω θα έλεγα. Απόδειξη ότι έχασα πάρα πολλά λεφτά, δεν θέλω να πω το ποσόν γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις, αλλά μιλάμε για πολλά λεφτά. Όταν πας να κάνεις αυτή τη δουλειά καλά και με ότι προβλέπεται στις συλλογικές συμβάσεις, με όλους τους συντελεστές καλοπληρωμένος κλπ, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις στο θέατρο. Αυτά τα χρήματα που ξοδεύτηκαν, ξοδεύτηκαν εν γνώσει μου. Δεν τα κλαίω. Χρήματα αρκετά πήραμε από την τηλεόραση και από το θέατρο και χρήματα αρκετά χάσαμε. Αλλά δεν παραπονιέμαι. Θα ήταν τρελό να λέω εγώ «αχ τι αδικημένος που είμαι σ’ αυτή τη δουλειά». Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Στο κάτω-κάτω  δεν έκανα αυτή τη δουλειά ούτε για να βγάλω λεφτά, ούτε για να γίνω πλούσιος. Την έκανα γιατί μου άρεσε και δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο.