Κυριακή, Οκτωβρίου 16

ΕΤΣΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ . . . ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" . . .

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΦΙΛΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ . . . 

Δυστυχώς ακόμη δεν εμπεδώσαμε σαν λαός, ότι πλέον οι πολιτικοί μας είναι κατ’ επάγγελμα πολιτικοί και ΔΕΝ ασκούν καθόλου σωστά τα καθήκοντά τους . . .
Με ότι αυτό συνεπάγεται . . .
Και κύρια χαρακτηριστικά τους σαν επαγγελματίες πολιτικοί, τα Ψέμματα κατά συρροή, και ΟΛΑ τα . . . «δήθεν». 
Συμπόνια για το λαό, δουλεύουν σκληρά για το λαό ( εξ ου και οι εικόνες ), κόπτονται ΜΟΝΟ για το λαό κ.α. ( ότι θέλει ο καθένας προσθέτει – μέσα είναι - ), ενώ στη πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΞΑΠΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ . . .
ΔΕΝ κάνουν τίποτα απολύτως για το συμφέρον του λαού που τους εξέλεξε.
Ποιοι είναι αυτοί τελικά που αποφασίζουν για εμάς εν αγνοία μας ή εναντίον μας ; ; ;
Που έχουν ασυλία για τη πάρτη τους και το παίζουν εξουσία και μας κουνούν επιδεικτικά το δάκτυλο για οτιδήποτε ΔΕΝ συμφωνούμε μαζί τους ; ; ;
40 χρόνια εξαργυρώνουν γραμμάτια ΟΛΟΙ αυτοί οι δεξιοί, οι σοσιαλιστές με τις μεγάλες τσέπες και οι σημερινοί «δήθεν» αριστεροί . . . Δηλ. οι επαγγελματίες «αντιστασιακοί» της Μεταπολίτευσης που μετακινούνται μεταξύ του βαθέως Σοσιαλισμού και καπιταλισμού και της «δήθεν» αριστεράς . . . 
Παντού μίζες και μάσα είναι το μυστικό . . . 
Είναι αυτοί οι ίδιοι που ξεπουλούν την ΕΛΛΑΔΑ μας κομμάτι- κομμάτι.
Αυτοί που κόβουν μισθούς και συντάξεις του λαουτζίκου, και φροντίζουν με τα κατ' εξακολούθηση ΝΑΙ τους, να διώχνουν τα καλύτερα Ελληνικά μυαλά στο εξωτερικό.
Ελπίζω ότι τώρα είναι πλέον στο στόχαστρο του λαού, γιατί εξαργυρώνουν με τελείως λάθος τρόπο, την  . . . «αντίστασή τους, με . . . «βολευτικές» και υπουργικές θέσεις . . .  
Η δημόσια απειλή σε εφημερίδα του Βόλου κατά 2 βολευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό μου μεταφράζει.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΞΑΠΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ . . .
Η Διακυβέρνηση της χώρας αγαπητοί «δήθεν»  . . . διαχείρηση σωστή και τίμια χρειάζεται. 
Εξαιτίας ενός είδους μιθριδατισμού που εξαπλώνεται όλο και περισσότερο στην κοινωνία, τίποτα δεν κάνει εντύπωση πλέον. ΟΛΑ είναι ανεκτά, ΟΛΑ δείχνουν λογικά. 
Το «χαλαρό ποτάκι», ωστόσο, που οργάνωσε ο πρωθυπουργός στο "μπαρ - Μαξίμου" προκάλεσε πολλά
-Τι ακριβώς είναι το Μαξίμου, όπου προσκαλούνται το πρωί οι δικαστές για καφέ, το βράδυ οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για «χαλαρό ποτάκι» και στο ενδιάμεσο διαπραγματεύεται ο Υπουργός Άμυνας για το τι θα περιλαμβάνει η διδασκαλία των Θρησκευτικών ; 
Όταν στη Μεσόγειο ξανασχεδιάζεται το γεωστρατηγικό πεδίο ;
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
-Τι θα έλεγε άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση, αν ο Σαμαράς ή ο ΓΑΠ οργάνωναν στο Μαξίμου «χαλαρό ποτάκι», όταν έξω από τον ίδιο ακριβώς χώρο, τρεις μέρες πριν, έριχναν δακρυγόνα σε συνταξιούχους, που πήγαν να διαμαρτυρηθούν επειδή τους έκοψαν συντάξεις και ΕΚΑΣ; 
Πώς στην . . . "ευαίσθητη Αριστερή συνείδηση", κρασάκι- πιάνο και γέλια στο Μαξίμου πάνε μαζί με πλειστηριασμούς σπιτιών, που γίνονται πλέον ακόμα και για χρέη 500 ευρώ ;
Κ. Μ.