Πέμπτη, Οκτωβρίου 6

Σεξουαλική κακοποίηση κατσίκας από ηλικιωμένο Βολιώτη

Τη διενέργεια προκαταρκτικής
εξέτασης που ανατέθηκε σε πταισματοδίκη, παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου, για υπόθεση… κτηνοβασίας, που αφορά σε σeξουαλική κακοποίηση κατσίκας!
apisteyth-ypothesh-ston-bolo-pappoys-biase-katsika-kai-molis-ton-eide-h-gynaika-1

Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά, υπήρξε μάρτυρας του περιστατικού που φέρεται να συνέβη σε βόρεια συνοικία του Βόλου, όπου η γυναίκα βρέθηκε για περπάτημα. Όπως κατήγγειλε η ίδια στις αρμόδιες τοπικές αρχές, στις 16 Σεπτεμβρίου 2016, είχε δει σε χώρο όπου βρίσκονται ζώα κοντά στον Περιφερειακό, έναν 70χρονο περίπου άνδρα να ασελγεί πάνω σε ζώο.

Η καταγγέλλουσα προσθέτει ότι όταν η ίδια αντέδρασε φωνάζοντας, ο ίδιος την έδιωξε. Ωστόσο η γυναίκα, είδε τα χαρακτηριστικά του και κατέθεσε στην Αστυνομία για το συμβάν… Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο φερόμενος ως δράστης, είναι αυτή για κακοποίησης ζώου.
Υπόθεση κτηνοβασίας στο Αγρίνιο το 2012
Είναι κοινό μυστικό σε όλη την ελληνική επαρχία ότι η κτηνοβασία δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο. Γι’ αυτό δεν παραξενεύτηκε και πολύ ο γιατρός σε νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού που χρειάστηκε να κουράρει έναν κτηνοτρόφο πριν από μερικές μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr o κτηνοτρόφος αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο όταν παρουσίασε συμπτώματα εκτεταμένης μόλυνσης στα γεννητικά του όργανα και είχε αρχίσει να έχει πόνους. Από την πρώτη στιγμή το είδος της μόλυνσης έδειξε στο γιατρό ότι δεν ήταν ένα απλό μεταδιδόμενο νόσημα και οι εξετάσεις ούρων και αίματος απέδειξαν την ύπαρξη συγκεκριμένου μύκητα που κολλάει από…πρόβατο.
Οι γιατροί λένε ότι οι σeξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες των ζώων συνήθως είναι μη συμβατές με τους ανθρώπους αλλά μολύνσεις μπορεί να υπάρξουν. Όπως είναι φυσικό έπεσε η σχετική θυμηδία στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά ο θεράπων γιατρός φέρεται να είχε εκνευριστεί πολύ και να είπε ότι «με κάτι τέτοια δεν παίζουν».
Πηγή: athensmagazine
 makeleio.gr