Παρασκευή, Οκτωβρίου 7

Αναστάτωση στη Νέα Δημοκρατία για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Αναστάτωση στη Νέα Δημοκρατία για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη  - Κεντρική Εικόνα
Σάλος από τα όσα δήλωσε ο Σάββας Αναστασιάδης στα Παραπολιτικά 90,1
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στη Νέα Δημοκρατία από τα όσα είπε ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης για τον Ιβάν Σαββίδη και τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς έρχονται σε αντιδιαστολή με την κεντρική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης . Ο γαλάζιος βουλευτής μιλώντας στα Παραπολιτικά χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα αποκτήσει
τηλεοπτική άδεια. 
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «δεν συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τους Ρώσους επιχειρηματίες που επενδύουν στη χώρα, εξάλλου αυτοί είναι πολλοί, απλώς δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο ο Σαββίδης, γιατί δεν έχουν δραστηριοποιηθεί και στο ποδόσφαιρο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.
Ωστόσο αργά το απόγευμα της Τρίτης με διευκρινιστική του δήλωση έκανε λόγο για παρερμηνεία των όσων είπε για τον Ιβάν Σαββίδη. "Ο Διαγωνισμός -παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες από χθες έχει καταρρεύσει οριστικά. Η Κυβέρνηση οφείλει να βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία του καναλάρχη- Παππά. Σκόπιμα κάποιοι παρερμήνευσαν σημερινή μου δήλωση, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις" ανέφερε χαρακτηριστικά.

parapolitika.gr