Παρασκευή, Οκτωβρίου 7

Ελλάδα η χώρα που δεν έχει πατριώτες!

Στην αρχή ήταν ο "Ανδρέας"... "Τσοβόλα δώστα όλα...", χρήμα σκόρπιο στο λαό, φουλ δανεισμός, τα ελλείμματα διογκώνονται, αλλά το χειρότερο, η νοοτροπία του λαού αλλάζει:
δημοσιουπαλληλισμός στο φουλ, συνδικάτα πανίσχυρα και η αρχή του τέλους ξεκινούσε... Η συνέχεια γνωστή, Μητσοτάκηδες, Σημίτης, Καραμανλίδες και πάνω κάτω στην ίδια νοσηρή γραμμή αυτοκαταστροφής. Ο Έλληνας δημόσιος υπάλληλος πάνω απ' όλα, κυνηγοί ψήφων οι πολιτικοί, καμία ουσιαστική τομή και μεταρρύθμιση, πανταχού παρούσα διαφθορά και η κατρακύλα συνεχιζόταν γοργά..
. Μετά ο "Τζέφρι" έβαλε τη σφραγίδα από το Καστελόριζο και η χώρα επισήμως πλέον σε καθοδική σπιράλ πορεία προς τον πάτο... Σαμαροβενιζέλοι με τα "χαράτσια" τους και τις αιματηρές περικοπές στα εισοδήματα, τελείωσαν τον Έλληνα και μείωσαν την ποιότητα ζωής σε επίπεδα πρώην ανατολικής χώρας... Τούτοι εδώ, οι "Αριστεροί" για να πάρουν την εξουσία μας φλόμωσαν με απίθανα ψέματα και μας κορόιδεψαν με χυδαίο θράσος... Τι να κάνει ο Έλληνας ψηφοφόρος από εδώ και μπρος; Ειδικά ο νοικοκύρης, ο οικογενειάρχης που ξέρει ότι η ψήφος είναι υπεύθυνη πράξη και όχι επιπόλαιη "διαμαρτυρία" (με ακραίες καταστροφικές επιλογές); Μεγάλος γρίφος αυτή τη φορά. Μήπως τελικά ήρθε η καταστροφή; Μήπως τελικά δεν ανακτώνται τα χαμένα; Το κατά κεφαλήν εισόδημα του Έλληνα ήδη από πέρσι είναι καθηλωμένο στα επίπεδα πρώην ανατολικοευρωπαικών χωρών (Βουλγαρία, Πολωνία κτλ) ή και ακόμα παρακάτω (Τσεχία, Ουγγαρία κτλ). Η χώρα τελειώνει. Πλέον φοβάμαι γεωπολιτικές εξελίξεις...

αναγνωστης
 ksipnistere.com