Σάββατο, Οκτωβρίου 1

Τέρμα η άμυνα, περνάμε στην επίθεση και σε αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθεια ΟΛΩΝ!

1143


Κάλεσμα από τον Ζαχαρία Μυτιληνιό
Το μήνυμα αυτό απευθύνεται όχι σε κόμματα και ταμπελοποιημένους ανθρώπους, αλλά σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες.
Σαν Ζαχαρίας Μυτιληνιός, μαζί με πολλούς φίλους της σελίδας Λαλητρίς και των Κατοχικών Νέων, έχουμε ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη έρευνα για τις ΜΚΟ και τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω απο αυτούς.

Όλες αυτές τις μέρες που το μεταναστευτικό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις όλοι μας έχουμε εκφράσει τους φόβους μας για τη δραστηριότητα των ΜΚΟ. Διόλου τυχαίο ότι οι περισσότερες ΜΚΟ έχουν τουλάχιστον ύποπτη δραστηριότητα γι΄αυτό και ουκ ολίγες τοπικές αρχές έχουν ζητήσει να μην δραστηριοποιούνται στις περιοχές τους. Θυμίζω ότι οι κάτοικοι της Μόριας στους πρώτους που διέκοψαν τις επαφές με το χοτ σποτ ήταν οι ΜΚΟ ακριβώς γιατί γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι εστί ΜΚΟ και ποίος ο ρόλος τους.
Όμως πλέον δεν πρέπει να μιλάμε μόνο με υποψίες και λόγια του αέρα.
Εδώ πρέπει να οργανωθούμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία και συγκεντρωτικά να τα στείλουμε στον Εισαγγελέα απαιτώντας να εφαρμοσθεί ο νόμος, γιατί αλλιώς ξέρουμε να τον εφαρμόζουμε και εμείς.
Σε αυτήν όμως την προσπάθεια δεν αρκεί ο Μυτιληνιός και 4-5 φίλοι του. Χρειαζόμαστε όλοι.
Οι έρευνες μπορούν να είναι επιτόπιες ή διαδικτυακές. Ούτως ή άλλως σχεδόν τα πάντα είναι ανηρτημένα σε κάποιον σέρβερ. Μένει κάποιος να τα ψάξει.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια θα στείλουν ένα email (στο τέλος του άρθρου ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με ένα μικρό όνομα ή έστω ψευδώνυμο (να ξέρουμε με ποιον μιλάμε) και φυσικά τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Εξυπακούεται ότι θα τηρηθεί ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ αυτών που θα συμμετάσχουν στις έρευνες.
Τον φάκελο των στοιχείων θα τον καταθέσω προσωπικά, μαζί με 5 φίλους που έχουν προθυμοποιηθεί να συμμετάσχουν και φυσικά θα αναλάβουμε και το όποιο κόστος προκύψει. Ευτυχώς ο ένας της παρέας είναι δικηγόρος όποτε θα επιβαρυνθούμε με ελάχιστον κόστος παραβόλων, το οποίο προτιθέμεθα να πληρώσουμε από την τσέπη μας.
Αρχίζουμε με τα βασικά :
α)Ποίες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται σε κάθε νησί και σε κάθε χοτ σποτ. Οι ντόπιοι αυτά τα στοιχεία μπορούν εύκολα να τα συγκεντρώσουν.
β)Αφού κάνουμε τη λίστα θα τη στείλουμε σε όλους όσους δηλώσουν εθελοντές ερευνητές για να κάνουν τις έρευνες τους.
γ)Ο κάθε ερευνητής το αποτέλεσμα της έρευνας του (όχι κείμενα με υποψίες, αλλά αποδεικτικά στοιχεία) θα μας το στείλει το συντομότερο, προκειμένου μέχρι τέλος του έτους να έχει συναχθεί ο σχετικός φάκελος.
Οι υποψίες για τις δαιδαλώδεις διασυνδέσεις Κυβερνητικών, δημάρχων, ΜΚΟ πρέπει να γίνουν επιτέλους αποδείξεις.
Όχι λόγια αλλά απτά στοιχεία.
Και αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε χωρίς την βοήθεια σας.
Είτε θα συνεργαστούμε και θα πετύχουμε ή θα χάσουμε τη χώρα μας.
Αν δεν μας λάβουν και τότε υπόψη, τότε πάμε μαζικά για ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος. Μέχρι τότε όμως ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ σαν ΕΛΛΗΝΕΣ να τους βγάλουμε στη σέντρα.
Οι συμμετοχές σας εδω: zaxariasmitilinios@gmail.com