Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφελώς και επιπολαίως δήλωσε, «Η πορεία της Ελλάδος είναι μέσα στην Ε.Ε. και στην Ευρωζώνη. Να του θυμίσουμε...


1.-Η Ε.Ε. και η Ευρωζώνη μας κατέστρεψε.

2.-Η Ε.Ε. τελεί υπό κατοχή της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας με πρόεδρο τον Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.


3.-Όλα τα στελέχη όλων των οργάνων της Ε.Ε. είναι διορισμένα, και της απολύτου εμπιστοσύνης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.

 4.-Όταν ο Κων/νος Καραμανλής μας έβαλε μέσα στην Ε.Ε. (τότε Ε.Ο.Κ.), άλλες ήταν οι συνθήκες που επικρατούσαν στην Ευρώπη. Τότε την Ε.Ε. (Ε.Ο.Κ.), κυβερνούσαν γνήσιοι Πατριώτες Ευρωπαίοι, όπως ο Αντενάουερ, ο Ντε-Γκώλ, ο Σπάακ του Βελγίου, ο Ζαν Μονέ, ο Ρομπέρ Σουμάν, ο Σπινέλι, ο Ντε-Γκάσπαρι Ιταλίας, κ.λ.π.

 5.-Φαίνεται ότι ο κ.Προκόπης Παυλόπουλος το μυαλό του έχει μείνει στα χρόνια του Ζαν-Μονέ, εμπνευστού και πατέρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Από κοντά και ο άπειρος, φοβισμένος Τσίπρας. Εμπιστευθήκαμε την υπογραφή του Γ! Μνημονίου σε ένα φοβισμένο Πρωθυπουργό!!!

 6.-Σήμερα την Ε.Ε. την κυβερνούν όλοι οι ΕβραίοιΕυρωπαίοι Σιωνιστές, ανδρείκελα, πιόνια, και μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε, ο ΓερμανοΕβραίος Μάρτιν Σούλτζ, ο ΓαλλοΕβραίος Ολάντ, ο ΓαλλοΕβραίος Σαρκοζί, κ.λ.π.

 7.-Αυτοί έχουν στελέχη τα υπαλληλάκια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως ο Μοσκοβισί, ο Νταϊσελμπλουμ, κλπ

 8.-Οι σημερινοί Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί των κρατών-μελών της Ε.Ε. είναι «αλληλέγγυοι» των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, εντολή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 9.-Ο Ανδρέας Παπανδρέου τους απεκάλεσε, «ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο».

10.-Σήμερα η Ε.Ε. εξελίχθηκε σε Σιωνιστικό Συνδικάτο, προτεκτοράτο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

11.-Ο Πάπας Φραγκίσκος φίλησε το χέρι του Εβραίου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ. (Φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο).

12.-Η σημερινή Σιωνιστική Ε.Ε. είναι υπεύθυνη για τη χρεοκοπία της Ελλάδος, για τα Μνημόνια, και για την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.

13.-Όλοι οι φόροι και τέλη που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός πηγαίνουν στις τσέπες του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μερίμνη των Σιωνιστών στελεχών της Ε.Ε.

14.-Με τη χρεοκοπία των Ελλήνων, διασώσαμε τις Τράπεζες της Ε.Ε. (ΜΜΕ).

15.-Η Ε.Ε. αρνείται να διαγράψει το παράνομο και τεχνητό ΧΡΕΟΣ, που επεβλήθη στην Ελλάδα από το αφεντικό τους τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, διά τεχνικές μεθόδους.

16.-Ο Τσακαλώτος έθεσε ζήτημα επιβίωσης της Ελλάδος μέσα στην Ευρωζώνη!!!

17.-Η Ε.Ε. μας θέλει ΜΟΝΟ για εκμετάλλευση!!!!!

18.-Αν πείς για την εξωτερική πολιτική της Ε.Ε. ότι θέλει η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας γίνεται. Ποίος θα έχει αντίρρηση, μήπως η Μέρκελ, ή ο Ολάντ, ή ο Γιούνκερ, ή ο Ραχόϊ της Ισπανίας;;;

 19.-Γιαυτό έφυγε η Μεγάλη Βρετανία, ψηφίζοντας το BREXIT!!!

20.-Εν όψει των απειλών του ΕΡΝΤΟΓΑΝ για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος, κράτος-μέλος της Ε.Ε., η Ε.Ε. τηρεί διατεταγμένη σιωπή, εντολή του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 21.-Αυτοί οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές, δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μας επτώχευσαν, και απειλούν με διαμελισμό την Ελλάδα, μέσω των γειτόνων.

 22.-Σε περίπτωση Γ! Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου η πολιτική της Ε.Ε. προς τα κράτη-μέλη είναι, «Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΩ»…………….

23.-Αυτά είναι μερικά από τα μειονεκτήματα της Ε.Ε. Πλεονέκτημα ΟΥΔΕΝ!!!

24.-Αυτό το προτεκτοράτο και αποικία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ θαυμάζετε κύριε Προκόπη Παυλόπουλε;;;; Να την χαίρεστε!!!!!!

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
 Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος