Σάββατο, Οκτωβρίου 1

Φαήλος Κρανιδιώτης «Ο Ερντογάν αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια των προκλητικών δηλώσεων αμφισβήτησης της συνθήκης της Λωζάνης από τον Τούρκο Προέδρο Ταγίπ Ερντογάν, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο ισλαμιστής και δουλέμπορος πρόεδρος του κράτους συμμορία αμφισβητεί ευθέως την κυριαρχία μας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και εμμέσως αμφισβητεί την παραίτηση της Τουρκίας από κάθε «δικαίωμα» της στην Κύπρο, όπως προβλεπόταν από την συνθήκη της Λωζάνης.
Είναι προφανής ή σύνδεση με την νέα απόπειρα επιβολής Σχεδίου Απαρτχάιντ σε βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού. Γεμίζει δε τα νησιά μας αλλά και την ενδοχώρα με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, εν δυνάμει φορείς προβοκάτσιας για τουρκική επέμβαση.

Χρέος μας η οικοδόμηση ισχυρής δύναμης αποτροπής μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων μας και συμμαχιών στην περιοχή, η άμεση εκκένωση των νησιών από τους ισλαμιστές εποίκους και η σταθερή κι αδιάλλακτη στάση μας εκπέμποντας το μήνυμα της αποτροπής.
Είναι επιτακτική ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιληφθεί τους κινδύνους από την ιδεοληπτική πολιτική του κι η ηγετική ομάδα της ΝΔ να ξυπνήσει από τον ενδοτικό της ύπνο.
Δεν υπάρχει τίποτα πάνω από την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας, από την Θράκη και την Ελληνική Λίμνη του Αιγαίου ως την γη του Ευαγόρα και του Αυξεντίου».http://neadexia.gr