Ποιος πλήρωσε όλα τα έξοδα για το Συνέδριο του Σύριζα; Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ! -Ποιος είναι ο μαλάκας; Ο Έλληνας πολίτης....

Ποιος πλήρωσε τα έξοδα για το Συνέδριο του Σύριζα
Ουδείς σχολιογράφος και πολιτικός αναλυτής ούτε καν ασχολήθηκε με το νούμερο, με το κονδύλι που απαιτήθηκε, προκειμένου να διοργανωθεί το κομματικό Συνέδριο του Σύριζα. Πόσα λεφτά, ρε, κόστισε η δουλειά να το μάθει, τουλάχιστον, αυτός που πλήρωσε τη ζημιά από την τσέπη του.


Αποκάλυψη Νο1. Δεν γνωρίζουν στον Σύριζα πόσα χρήματα χρειάστηκαν για να προετοιμαστεί και να ολοκληρωθεί το Συνέδριο. Στις κάλτσες τους οι σύντροφοι. Μήπως αυτοί οι ίδιοι το πλήρωσαν;

Αποκάλυψη Νο2. Το Συνέδριο έγινε με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου. Από το ταμείο του Σύριζα πληρώθηκαν όλα τα κερατιάτικα, όμως αυτά είναι λεφτά που προέρχονται από την κρατική οικονομική επιχορήγηση στο κυβερνητικό κόμμα.

Φοβερό! Ανατριχιαστικό! Το κράτος νταηλίκι βάζει χέρι σε κάθε τσέπη του απροστάτευτου, ό,τι βρει επάνω στον φορολογούμενο να αρπάξει, για να ενισχύει οικονομικά τα κόμματα. Πληρώνει, δηλαδή, ο κοσμάκης κάποιους για να... δεσμεύονται ότι θα τους κάνει καλύτερη τη ζωή τους. Και πληρώνει ακόμα πολιτικούς και παρατρεχάμενους τους για να... συνεδριάζουν.
  apodytiriakias.gr