ΟΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ....Σπυράκη: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών σε μια κυβέρνηση της ΝΔ....--Έτσι της λένε τα συμφέροντά της να πει

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι πολύ ψηλά στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός κάτι που δεν συμβαίνει ιστορικά»--ΝΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ...
Σπυράκη: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών σε μια κυβέρνηση της ΝΔ

«Έχει καταρρεύσει η καταλληλότητα του κ. Τσίπρα και κυρίως έχει αυξηθεί η εμπιστοσύνη απέναντι σε μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι μπορεί να δώσει λύσεις» τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM».

Η κ. Σπυράκη αναφέρθηκε στα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων και σημείωσε πως το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι πολύ ψηλά στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός έναντι του κ. Τσίπρα, κάτι που δεν συμβαίνει ιστορικά, αφού συνήθως η καταλληλότητα του πρωθυπουργού καταρρέει την ώρα που πέφτει η κυβέρνηση».
Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή συζήτηση στο Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο με θέμα την κατάσταση στην Ελλάδα η κ. Σπυράκη είπε ότι η Ελλάδα υποχωρεί πολύ γρήγορα από τα πρωτοσέλιδα και την κορυφή της ατζέντας, καθώς δεν έχει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να απασχολήσει την κεντρική ευρωπαϊκή σκηνή μια και υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον τρόπο χειρισμού του Brexit, τις γαλλικές, τις γερμανικές και τις ολλανδικές εκλογές. «Εκλογές που φοβίζουν για το ενδεχόμενο να υπάρχουν καταγραφές ακραίων δυνάμεων».
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την ανησυχία ότι με αυτό το πρόγραμμα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, με τους χειρισμούς που κάνει και νομιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπάρχει ο κίνδυνος, η Ελλάδα το 2018 να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να ζητήσει και 4ο Πρόγραμμα.
Ως προς το ζήτημα του χρέους, επισήμανε ότι ο Επίτροπος Μοσκοβισί εξέφρασε τη «γραμμή» της Κομισιόν που καταλαβαίνει ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει μείωση του κόστους εξυπηρέτησης και πρόσθεσε πως οι Ευρωπαίοι εταίροι πρέπει να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους.