ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ . . .

 ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ . . .
Η αλήθεια πρέπει να λέγεται και ειδικά όταν είναι απ’ αυτές που  . . . "βγάζουν μάτια" !

Πλέον φαίνεται και στον πιό αδαή πολίτη αυτής της ευλογημένης χώρας, ότι η Ελληνική κοινωνία διαβρώνεται συνεχώς και συστηματικά.

Κάτι που άρχισε απο την εποχή της "σιχαμένης" Mεταπολίτευσης . . .  

Ήθη, έθιμα, γλώσσα, θεσμοί ( όχι η τρόϊκα φυσικά ), ένας γενικός εκφυλισμός σε όλα τα επίπεδα. Επαγγελματικό, τεχνολογικό, κοινωνικό και φυσικά ο  απόλυτος ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ των Ελλήνων, προκειμένου να καμφθεί η οποιαδήποτε αντίσταση –αν υπήρχε- απέναντι στα σχέδια της Νέας Τάξης, για την εξαφάνιση του ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΛΑΟΥ.
Το περέργο όμως είναι, οτι μετά την ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ του ΞΕΒΡΑΚΩΜΕΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπων "δεκανικιών..", υπάρχει μια "αύρα" στον αέρα που κανείς απο τα τσιράκια της Νέας Τάξης  ΔΕΝ είναι σε θέση να εξηγήσει.
ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, ότι αυτή η «περίεργη αύρα»  που αιωρείται, προέρχεται απο την . . .  ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . . .
Εξηγούμαι :
Ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε έλεγχο κεφαλαίων, ξεπούλησε τη χώρα και τις τράπεζες , "έλυσε.." τα σκυλιά της προπαγάνδας για να τρομοκρατήσουν ακόμη περισσότερο, τον επι δεκαετίες "ευνουχισμένο" και κατατρεγμένο Έλληνα πολίτη και τελείως ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο το "αναμενόμενο..", η Ελληνική κοινωνία ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ -παρά τα όποια προβλήματα-σα να ΜΗ συμβαίνει τίποτα, με τρόπο εξοργιστικό ! ! ! !


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, Η ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΤΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΟΠΛΟ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ...!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ..
ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΑΣ  ΤΟΥΣ  ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ. . .

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΥΔΩΡ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ !
ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ( ΤΟ Α ΜΕ Ω ) ΤΟΥ . . . ΚΥΝΟΒΟΛΙΟΥ "ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ" ΤΥΦΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο "ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ" .. ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ. Δηλ. τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΒΑΛΛΟΜΕΘΑ ΑΝΑΛΕΗΤΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ.

Π.χ. ΔΕΝ είναι απαραίτητο να πληρώνουμε στην ώρα του τον ΕΝΦΙΑ.
Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 1 ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ  2 ΜΗΝΩΝ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ. 
ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΜΕ. 
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. 
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . . . ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ . . .  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ . . . . 
ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ! ! ! ! 
Κ.Μ.