Κυριακή, Οκτωβρίου 2

Κώστας Παυλίδης: Τι κοινό έχει ο Βουλευτής του Σύριζα, με τον Αρχηγό Προπαγάνδας των Ναζί, Γιόζεφ Γκέμπελς;

keimeno_priftis
Παρά το ψευτο-αντάρτικο με το οποίο απείλησαν οι Οικολόγοι, συνεργαζόμενοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Τσιρώνης και Γ. Δημαράς, ψήφισαν τελικά ΝΑΙ (οπως αναμενόταν,ότι κάτι τέτοιο θα ήταν σχεδόν σίγουρο) στο πολυνομοσχέδιο και
πέρασαν από την Ολομέλεια τα προαπαιτούμενα, οπου και ανοίγει ο δρόμος για ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ!
Υπέρ ψήφισαν τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ (152 βουλευτές) και καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση (141 βουλευτές): ΝΔ, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων.

Υπερ όπως ήταν αναμενόμενο ψήφισε και το καμάρι της Κέρκυρας (ειρωνικό) Κώστας Παυλίδης, Βουλευτής Κέρκυρας με το Σύριζα!
Ποιος είναι ο Κ.Παυλίδης,για όσους δεν έχουν την τύχη (ευτυχώς) να τον γνωρίζουν, και ποιά είναι τα έργα του,και η πράξεις του,δεν έχετε παρα να διαβάσετε αυτα τα δυο άρθρα μου με τιτλο: Κωστας Παυλιδης! Ο Πρωτος Πρωην Αντιμνημονιακός,και νυν Βουλευτης Συριζα ,που φορεσε Γραβατα! και :
Κώστας Παυλίδης: O Βουλευτής Σύριζα που ψήφισε ΝΑΊ σε ΌΛΑ,σε λιγό θα μας πείσει, οτι αν ζούσε Ο ΆΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΏΤΗΣ, ΘΑ ΨΉΦΙΖΕ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΌΝΙΟ!!!
Πρόσφατα ο Κ. Παυλίδης σε ομιλία του στην Βουλή κατηγόρησε τους πάντες οτι «Ο πολιτικός γκεμπελισμός της προπαγάνδας είναι προβληματικός και γρήγορα θα διαψευστεί.» Πράγματι κυριε Παυλίδη, ο Γιόζεφ Γκέμπελς ως Αρχηγός Προπαγάνδας, κατηγόρησε τους εβραίους για όλα τα δεινά της Γερμανίας, εξοντώνοντας τους,αλλά σας θυμίζει κάτι αυτο, μόλις δυο χρόνια πριν, ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έριχνε… κεραυνούς γράφοντας στο διαδίκτυο: «Έχουν ξεκινήσει την ιδιωτικοποίηση του νερού. H Ελλάδα ακολουθεί τον δρόμο της Χιλής του Πινοσέτ, που πρώτος παρέδωσε το νερό στα συμφέροντα».
Πρέπει να αναρωτηθείς κύριε Παυλίδη, οτι πριν κατηγορήσεις όλους τους άλλους για προπαγάνδα του τυπου Γκέμπελς,οτι εσεί και το Κομμα σου την εφαρμόσατε Πρώτη για να ανεβείτε στη εξουσία, και ξεχνάτε οτι:Το «σκάνδαλο των σκανδάλων», αποτελεί η συμπερίληψη στο «Υπερταμείο» των εταιρειών ύδρευσης κι αποχέτευσης, επειδή: -Το νερό και η προσωπική και περιβαλλοντική υγιεινή, σύμφωνα με την πρόβλεψη του τρίπτυχου του ΟΗΕ (νερό επαρκές, σε καλή ποιότητα, προσιτό οικονομικά ακόμα κι αν χρειάζεται να πωλείται κάτω απ’ το κόστος παραγωγής του) και η αντίστοιχη αποχέτευση και διαχείριση λυμάτων, δεν είναι απλώς θέμα στοιχειώδους ανθρώπινης αξιοπρέπειας, αλλά ακόμα και απλής επιβίωσης.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
spyros.priftis76@yahoo.gr