Τετάρτη, Οκτωβρίου 5

ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ..


%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%cf%83%ce%b7
Με επικοινωνιακή στροφή στην πραγματική Οικονομία  και σφοδρή επίθεση στον Κούλη τον νεοΜητσοτάκη επιχειρεί να υπερκεράσει η κυβέρνηση τη δεινή θέση στην οποία περιήλθε και τον ορυμαγδό αρνητικών δημοσκοπήσεων από την  Κρίση εμπιστοσύνης  που πλέον ξέσπασε με αφορμή τα δακρυγόνα στους συνταξιούχους, και της ασυνάρτητης  επίθεσης με Απαιδεία και θρησκευτική αυθαιρεσία. Μετά από ένα μάλλον εφιαλτικό πολιτικό 48ωρο, με την τουρκική  επέμβαση να επικρέμεται στα νησιά του προσφυγομεταναστευτικού χάους, η διακυβέρνηση προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε θετικό ψέμα γύρω από την οικονομία -υποβαθμίζοντας παράλληλα αρνητικά στοιχεία, όπως η ένταση της φοροεπιδρομής και μέσα στο 2017- ώστε να πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς

ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ..

Οι δυνάμεις που αυτή τη στιγμή ελέγχουν, τουλάχιστον πολιτικά, την κατάσταση στη χώρα προσδοκούν έναν νέο εμφύλιο, λέει ο  Thanasis Efstathiou. Για να σώσουν τα τομάρια και  τη λεία τους, κάτι για το οποίο προειδοποιούμε κι εμείς  απο παλιά.. Πρόκειται για ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ”/ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, οι ίδιες που έχουν μονοπωλήσει τις εξωτερικές σχέσεις του πρώην Ελληνικού  κράτους.. Μαζί τους, ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ “ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ” ΤΩΝ ΑΛΗΤ, ΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ..
ΣΗΜΕΡΑ,, ακόμη και αν μια δύναμη έχει σωστά γενικά θέσεις, από τη στιγμή που αναφέρεται στην αριστερά ή στη δεξιά είναι δύναμη εμφυλίου. ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, γι’ αυτό κουμπώνεται ο Έλληνας. Τα σημερινά αιτήματα δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Είναι λαϊκά αιτήματα και αφορούν όλους τους Έλληνες.

%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%cf%80%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd
Γεγονός είναι, ότι σήμερα ο λαός συζητά αυτά τα πράγματα που απαγορευόταν και ακόμη απαγορεύεται να τα συζητήσει.
Δεν τα συζητά απλά. Στην πραγματικότητα προσπαθεί να καταλάβει ποιο είναι το πολιτικό σχέδιο που μπορεί να τον βγάλει από το αδιέξοδο και τι απαιτείται από τον ίδιο.
Από  την άλλη μεριά,  ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, οι οποίοι  με το πολιτικό προσωπικό  και τη “Διανόηση” από  τα  ΜΜΕ της πλύσης  εγκεφάλου και  τα πανεπιστήμια ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ των Ελλήνων θυμάτων τους ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΣΗ.. ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΞΕΝΗ κατασταλτική ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Μονιμη  επιδίωξη των “ΑΤΙΜΩΡΗΤΩΝ” ΑΥΤΩΝ, Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ…
Γι αυτό ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ  ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ  ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ “ΨΗΜΕΝΟΥΣ” μέσα στη ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΝΤ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ.. Αυτές οι εξελίξεις ήταν αναμενόμενες  και εμείς και  άλλοι τις  έχουμε προβλέψει απο το 2010 που μας έβαλαν στη Δικτατορία του αναγκαστικού χρέους που τελειώνει τώρα το Ελληνικό Κράτος..
ΑΝΑΦΥΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕ  ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ “ΦΑΣΙΣΤΕΣ”. Δείτε κάτι σχετικό από τον  Ιπποκρατη Μπουρνελη.
Χθες ειχα μια δημόσια συζήτηση με εναν νεαρό συμπατριώτη μας που ανήκει σε μια ορισμένη πολιτική οργανωση και ειναι υπερήφανος να αποκαλεί τον εαυτόν του φασιστα. Με την δικη του επαγωγική μέθοδο εχει καταλήξει στο συμπέρασμα οτι μονο οι φασιστες ειναι πατριώτες . Παρουσιάζει επισης τον εαυτόν του σαν αρχαιολάτρη αλλα πετά με άνεση την λάσπη προς όλους που προσπαθούν την επανελληνιση μας.
Οταν ζήτησα τεκμηριωμένες αποδείξεις για τις κατηγορίες δεν πηρα ουτε μια .
Δεν ξέρω εαν εγω βρισκομαι σε άλλη Διάσταση , σε διαφορετικο Χώρο Χρονο αλλα λυπαμαι πολυ στην χωρα που γεννήθηκε η Δημοκρατια να απαξιώνεται η Δημοκρατια. Στην χωρα που η Φιλοπατρια θεωρούνταν Αρετη απο τους Προγονους μας να θεωρείται Πατριωτης ο δηλωμένος και υπερήφανος φασιστας.
Ειμαι εναντίον της συκοφαντίας , εαν κάποιος θέλει να κατηγορήσει κάποιον πρεπει να παρουσιάσει τεκμηριωμένες αποδείξεις και να δωσει την ευκαιρία στον κατηγορούμενο να υπερασπιστεί τον εαυτόν του.
Να μη σας κουράζω άλλο φίλοι μου , παραμένω ακλόνητα Δημοκρατης και Ελπιζω καποια μερα να αποκτήσει η Πατριδα μας ΝΟΗΜΟΝΕΣ , ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .
Τελειώνω με λιγο Ελυτη
Με τι πέτρες τι αίμα και τι σίδερο
Και τι φωτιά είμαστε καμωμένοι
Ενώ φαινόμαστε από σκέτο σύννεφο
Και μας λιθοβολούν και μας φωνάζουν
Αεροβάτες
Παρακαλω να με διαγράψουν απο  φιλο τους όσοι απαξιώνουν τις Δημοκρατικες Αρχές..
Προφανώς λέμε εμείς τα κόμματα απαξίωσαν  τις δημοκρατικές αρχές της κοινωνίας και τους θεσμούς, αλλά τώρα πάλι μας έφεραν στο σημείο να προέχει Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ…
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙ.. ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΝΕΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΜΕΝΗ ΩΣ “ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ.. ΤΟ  ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ.. Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ  ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..

http://anaktisis.net/