Πέμπτη, Οκτωβρίου 13

Το.... εγκεφαλικό πότε το έπαθε;; Αισιόδοξος ο Γ. Σταθάκης για έξοδο της χώρας από την κρίση!

Αισιόδοξος ο Γ. Σταθάκης για έξοδο της χώρας από την κρίση

Αισιόδοξος ότι η έξοδος της χώρας από την κρίση μπορεί να γίνει και μάλιστα επιτυχώς, εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης ενημερώνοντας την Υποεπιτροπή της Βουλής για το ελληνικό χρέος και την απομείωσή του.


«Η Ελλάδα βρίσκεται σε σημείο καμπής. Η έξοδος από την κρίση μπορεί να γίνει και μάλιστα επιτυχώς. Δεν είπαμε ότι όλα θα λυθούν τον επόμενο χρόνο», σημείωσε ο κ. Σταθάκης.

Πρόσθεσε ακόμα, ότι το ζήτημα του χρέους εμπλέκεται αναπόφευκτα με μια διαδικασία ανάκαμψης της οικονομίας, η οποία μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις, ενώ σημείωσε ότι «ούτε η θεωρία ότι το 2018 θα συζητηθούν όλα ούτε ότι θα λυθεί τον επόμενο μήνα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης, δήλωσε ότι θα αποφύγει να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην οικονομία από την ΝΔ, σημειώνοντας ότι, δεν θέλει να μπει «σε μια συζήτηση για το πόσο τραγικά τα χειρίστηκε η σημερινή κυβέρνηση ή πόσο καλά τα χειρίστηκε η ΝΔ την περίοδο 1990 - 1993, ή την περίοδο του Κώστα Καραμανλή το 2009 και το έλλειμμα που έστειλε τότε ή για τα 40 δισ. ευρώ που δανείστηκε ο τότε υπουργός Οικονομικών».