Παρασκευή, Οκτωβρίου 14

"Αν θέλετε να απαλλαγείτε μιά γιά πάντα από την Αριστερά, αφήστε την να κυβερνήσει γιά λίγο καιρό". (Ουίνστον Τσώρτσιλ).

Το μεγάλο κακό είναι πως η ζημία που προκαλέσατε σε λιγότερο από δύο χρόνια είναι τόσο μεγάλη, που κανείς δεν ξέρει πώς συμμαζεύεται και αν συμμαζεύεται κάν.
Το μεγάλο καλό είναι πως θα ξεκουμπιστήτε και δεν πρόκειται να ξαναδείτε όχι κυβέρνηση, όχι βουλευτικά έδρανα, αλλά ούτε την Βουλή απ' έξω γιά τα επόμενα 100 χρόνια. Πέφτετε με πάταγο και το ξέρετε, οπότε πάτε τώρα να παραστήσετε πως κάνετε τάχα μου και δήθεν μία "ηρωική έξοδο", μπας και βρεθούν τίποτα κορόιδα
και σας ξαναψηφίσουν, κάτω από κανέναν άλλο σχηματισμό εννοείται, γιατί ο "σφύριζα, μύριζα, τσίριζα και τα γύριζα" έχει καεί ανεπιστρεπτί, μπας λοιπόν και ξαναβρεθούν τίποτε βόδια και σας ξαναψηφίσουν ως τάχα μου και καλά τους "ηρωικούς αριστερούς που έστω και την τελευταία στιγμή άκουσαν την φωνή της συνείδησής τους (υπάρχει κι ένα άλλο με τον Τοτό)και αντιστάθηκαν". Μην κάνετε κατ' αρχάς τον κόπο, και επίσης μην κάνετε τους μάγκες και τους ήρωες, δεν μασάμε κουτόχορτο. Θα πάτε μία και καλή εκεί που σας αξίζει. Πίσω στο 2% άχρηστοι, ανίκανοι, ανεπάγγελτοι, εμμονικοί καραγκιόζηδες, εκεί θα πάτε και εκεί θα μείνετε για πάντα.

αναγνωστης

.http://www.ksipnistere.com/