Τρίτη, Οκτωβρίου 18

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ – Η ΤΑΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΙΛΗ

Tasia Xristodoulopoulou
Τα χτυπήματα κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας συνεχίζονται, καθώς μετά τον Ν. Φίλη, ο οποίος έχει σαν στόχο και σκοπό να εξαλείψει την Εθνική Παιδεία και την Θρησκευτική συνείδηση από τα σχολεία, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, σε παρέμβασή της από το βήμα του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκε υπέρ του Υπουργού Παιδείας, εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι δεν μπορεί να φανταστεί κυβερνητικό
ανασχηματισμό «και να μένει εκτός ο Νίκος Φίλης, για να γίνει το χατήρι της Εκκλησίας».
Η συγκεκριμένη δήλωση αποτυπώνει ξεκάθαρα πως η πλειοψηφία (;), ή μία ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ θέλει μία και καλή να ”τελειώνει” όσο το δυνατόν γρηγορότερα με το θέμα των Θρησκευτικών, με σκοπό (;) να δημιουργήσει και να δομήσει μια νέα γενιά ελληνόπουλων με πολυπολιτισμικά και πολυθρησκευτικά χαρακτηριστικά.
Μάλιστα ο Νίκος Φίλης, αν και υπήρξε πρόσφατα η εικόνα ενός κατευνασμού, δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει στο στόχαστρό του την Εκκλησία από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής:
«Υπάρχουν πολλά πεδία διευκρινίσεων και χωρισμού (σ.σ. Εκκλησίας και Κράτους), που δεν προϋποθέτουν συνταγματική αναθεώρηση. Ένα από αυτά είναι η διαχρονική επιδίωξη της εκκλησιαστικής διοίκησης να ασκεί έλεγχο φρονηματισμού των μαθητών και των εκπαιδευτικών», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Υπουργός Παιδείας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λοιπόν ως σκοπό να αλλάξει το DNA της χώρας, καθώς η Ορθοδοξία είναι Πυλώνας του Έθνους. Βέβαια πέρα από την Ορθοδοξία, θέλει να διαλύσει την νοικοκυροσύνη, τον σεβασμό στους νόμους, την πίστη στο Θεό και να αλλοιώσει την πατρίδα μας και τον εθνικό ιστό, με κύριο όπλο την λαθρομετανάστευση.
Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχουμε δει εικόνες οι οποίες προσβάλλουν εκαταμμύρια Ελληνες. Αναρχικοί ή οι λεγόμενοι γνωστοί-άγνωστοι μπουκάρουν σε εκκλησίες, τις βεβηλώνουν, με το επίσημο κράτος να μην λαμβάνει μέτρα και εν συνεχεία να ”καταδικάζει” για τα μάτια του κόσμου τους αναρχικούς.
Επίσης με την λαθρομετανάστευση, έχει ”επιτύχει” να δημιουργήσει μία χώρα η οποία πλέον απειλείται ξεκάθαρα από τους χιλιάδες των λαθρομεταναστών και μην ξεχνάμε σε αυτό το σημείο, πως η κ. Χριστοδουλοπούλου ήταν αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, φέροντας μεγάλη ευθύνη με την… ανύπαρκτη πολιτική της, ενώ την ίδια στιγμή προκαλούσε τους Ελληνες με τις δηλώσεις συμπαράστασης προς τους χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Για παράδειγμα, ποιος μπορεί να ξεχάσει την κατάληψη του Πεδίου του Άρεως από λαθρομετανάστες, οι οποίοι την είχαν μετατρέψει σε καταυλισμό;
Για το ζήτημα ερωτήθηκε Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία αφοπλιστικά είπε: «Ε, και τι να κάνω τώρα, τι να σας πω. Πάρτε στο υπουργείο να σας εξυπηρετήσουν».
Σε μία ακόμη δήλωση η οποία είχε συζητηθεί για τους πρόσφυγες που περνούν κατά χιλιάδες τα σύνορα της χώρας, η τότε αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είχε τονίσει πως κάνοντας η ίδια βόλτα μόνη της χθες στο κέντρο της Αθήνας δεν είδε κανέναν μετανάστη στον δρόμο, ότι το βράδυ δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο «Απλά το πρωί λιάζονται».
Σε ερώτηση που τις είχε γίνει για αν το τεράστιο κύμα προσφύγων έκανε μόνο κακό στα νησιά μας, έδωσε την εξής απάντηση:
«Πλούτισαν τα νησιά! Πλούτισαν από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι πρόσφυγες, επειδή έχουν χρήματα, μένουν όλοι σε ξενοδοχεία αυτοί που έχουν » απάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου.
«Ψωνίζουν από όλα τα μαγαζιά και κάνουν απίστευτο τζίρο στην αγορά των νησιών, συν τα παράνομα. Έχουν φτάσει μέχρι και να τους ζητάνε λεφτά για να φορτίσουν τις μπαταρίες των κινητών τους. Tο ελληνικό πνεύμα το αθάνατο όλο και κάτι βρίσκει για να εκμεταλλευθεί την κατάσταση» πρόσθεσε στη συνέχεια.»Το πρωί πηγαίνουν οι άνθρωποι για να λιαστούν».
Συνέντευξη στο MEGA
Δηλώσεις Χριστοδουλοπούλου
«Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες. Όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες» τόνισε σήμερα στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. «Όταν λέμε από το πρωί “λαθρομετανάστες”, όταν λένε οι δήμοι έχουμε πρόβλημα, τι νομίζετε ότι ακούει η ΕΕ» συμπλήρωσε η υπουργός. «Δεν είναι σκουπίδια οι άνθρωποι, πρέπει να μάθει η ελληνική κοινωνία ότι έχει συνευθύνη, ότι όταν γίνεται πόλεμος στη γειτονιά της υπάρχουν επιπτώσεις, ότι πρέπει να έχει συνολική εικόνα» πρόσθεσε.
Απηύθυνε, μάλιστα, νουθεσίες προς δημοσιογράφους «για να βοηθήσετε να αρχίσετε να τους αποκαλείτε πρόσφυγες γιατί αν μιλάτε για μετανάστες ή λαθρομετανάστες η ΕΕ δεν θα εγκρίνει κονδύλια».
Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει πριν είναι αργά για την Ελλάδα, καθώς ο στόχος τους είναι η εγκαθίδρυση μίας “λαϊκής δημοκρατίας”, με κατάργηση κάθε εθνικού και θρησκευτικού στοιχείου.

 http://www.ithesis.gr