Τετάρτη, Οκτωβρίου 12

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ .....Πρώτα μας ταράζουν στη φορολογία και μετά... μας αρπάζουν τις περιουσίες!


Πρώτα νομοθετούν δυσανάλογους και παράνομους φόρους, οδηγούν στην καταστροφή Επαγγελματίες και Ιδιώτες και μετά τους αρπάζουν την περιουσία. Λόγω των εικονικών δανείων που πήραν στο δικό μας όνομα... οι περιουσίες που θα αρπάξει η Εφορία θα καταλήξουν στη διαχείριση των δανειστών κι από εκεί με διάφορα κόλπα θα περάσουν χωρίς κόστος στα χέρια των περιούσιων αρπακτικών. 



Στη Γερμανία ενδεικτικά, το αντίστοιχο ΤΑΙΠΕΔ ...όχι μόνο δεν έδωσε μετρητά στο Γερμανικό Δημόσιο, αλλά άφησε και τεράστια χρέη στις πλάτες των Γερμανών.
Περίμεναν 900 δισ. δολάρια έσοδα και βρέθηκαν με 170 δισ. δολάρια ΝΕΑ ΧΡΕΗ οι Γερμανοί Φορολιγούμενοι. Κανένας στη φυλακή... αλλά 2.500.000 Ανατολικο-Γερμανοί έμειναν χωρίς δουλειά.
Πως μπορεί ένας οργανισμός που ΜΟΝΟ πουλάει να κλείσει με Χρέη; Με τα γνωστά κόλπα... εξαέρωσης των αποθεματικών, επειδή δεν υπήρχε νομοθετημένο πλαίσιο εποπτείας κι άλλα τέτοια νομικίστικα, μέσω των οποίων απαλλάσσουν όσους εξαφανίζουν Δημόσιο Πλούτο για λογαριασμό των Τοκογλύφων. 
Πως έπαιξαν δισεκατομμύρια των Δημοσίων Ασφαλιστικών Ταμείων στο Χρηματιστήριο και δεν πήγε ΚΑΝΕΝΑΣ στη φυλακή; 
Με τον ίδιο νομικά κατοχυρωμένο τρόπο θα εξαερώσουν τις περιουσίες μας οι παπατζήδες, που μετατρέπουν βοσκοτόπια σε Θαλασσοδάνεια, που τελικά εξοφλούμε εμείς.
Όπως βλέπετε στη NewPost... το ΥΠΟΙΚ δεν ήξερε καν... αν τα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ μπήκαν στα Ταμεία του Κράτους για να εξοφληθεί το Χρέος. Έχουν αφήσει ανοιχτά όλα τα νομικά παράθυρα, ώστε να μπορούν να τρώνε μετρητά χωρίς να ελέγχονται.
Όπως οι Τραπεζίτες έκλεβαν τις καταθέσεις των πολιτών ...κι η Τράπεζα της Ελλάδας... δεν είδε... δεν άκουσε.

Αναφέρει συγκεκριμένα η "ENIKONOMIA":



Η επιβεβαίωση της καταγγελίας του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι σπίτια μεροκαματιάρηδων από το «λαϊκό» Δήμο Ευόσμου στη δυτική Θεσσαλονίκη «βγαίνουν στο σφυρί» από την εφορία ήρθε από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων!
Η συγκλονιστική καταγγελία, η οποία κατέρριψε το μύθο και τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ότι «πλειστηριάζονται μόνο σπίτια πλουσίων με… πισίνες», έγινε από το βήμα της Βουλής. Η αναφορά του κ. Μητσοτάκη σε πλειστηριασμούς εργατικών κατοικιών ώθησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη να καλέσει το δήμαρχο Ευόσμου Πέτρο Σούλα ρωτώντας τον κάτι που ήδη γνώριζε: Εχει ο Εύοσμος εργατικές κατοικίες; Η απάντηση ήταν αρνητική, αν και ο κ. Τριανταφυλλίδης γνώριζε ότι η φράση του κ. Μητσοτάκη αναφερόταν σε σπίτια λαϊκών στρωμάτων.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε για μία ακόμη φορά να κοιτάξει το δέντρο κι όχι το δάσος!
Οπως κατήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης, στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένοι να γίνουν οκτώ πλειστηριασμοί ακινήτων, τέσσερα από τα οποία βρίσκονται στον Εύοσμο και τα υπόλοιπα σε διαφορετικές περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος και έξω από αυτό, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Πιο συγκεκριμένα, τα ακίνητα του Ευόσμου που «βγαίνουν στο σφυρί» από την εφορία βρίσκονται:
Ολυμπιάδος 49 (πρώην 17), περιοχή «Εκκλησία». Εκταση 50% εξ αδιαιρέτου εμβαδού 160 τ.μ. Τιμή εκκίνησης 60.000 ευρώ.
Ολυμπιάδος 49, περιοχή «Εκκλησία». Εκταση 157 τ.μ. Διαμέρισμα 4ου ορόφου με πάρκινγκ. Τιμή εκκίνησης 91.000 ευρώ.
Πανδώρας 1. Διαμέρισμα έκτασης 43 τ.μ. και χώρος στάθμευσης 11 τ.μ. Τιμή εκκίνησης 34.000 ευρώ.
Οικόπεδο στο Γ504 εντός του οποίου υφίσταται κτίσμα 50 τ.μ. Ποσοστό 16% εξ αδιαιρέτου, από ποσοστό 33% εξ αδιαιρέτου σε οικόπεδο 323 τ.μ. Τιμή εκκίνησης 9.600 ευρώ.

Τα υπόλοιπα τέσσερα ακίνητα είναι:
Κιλκισίου 22 στο Καλοχώρι. Εκταση 62 τ.μ. Τιμή εκκίνησης 26.000 ευρώ.
Εποικισθείσα περιοχή αγροκτήματος Στάνοβο στο Καβαλάρι Λαγκαδά. Εκταση 9.000 τ.μ. Τιμή εκκίνησης 200.000 ευρώ.
Κιλκισίου 22 στο Καλοχώρι. Εκταση 60 τ.μ. Αρ. οικοπέδου 151. Τιμή εκκίνησης 24.000 ευρώ.
Αρχαιοτήτων 10 στη Θεσσαλονίκη. Εκταση 47 τ.μ. Τιμή εκκίνησης 36.800 ευρώ.





  Facebook

http://antizitro.blogspot.gr