Δευτέρα, Οκτωβρίου 17

Ο Γ.Παπανδρέου βρήκε τοω έρωτα της ζωής του !!

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι εδώ και καιρό ζευγάρι με την Ολλανδέζα γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι και έχει γνωρίσει και τις κόρες της.


η νέα σύντροφος και τα παιδιά τουςo-gpapandreou-i-nea-suntrofos-kai-ta-paidia-tous
 Διακριτικός όσο και ο κοινός τους βίος είναι ο χωρισμός του Γιώργου Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αντα αν και οι δυο συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους.
Ο πρώην πρωθυπουργός είναι εδώ και καιρό ζευγάρι με την Ολλανδέζα γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι  και σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, οι δυο τους έχουν
βρει μαζί τις ισορροπίες τους και έχουν πολλά κοινά στοιχεία.
Ένα από αυτά και τα δυο παιδιά που έχει ο καθένας από προηγούμενο γάμο τους.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, μάλιστα, έχει γνωρίσει τις δυο κόρες της Γουέντι και η χημεία μεταξύ τους είναι πολύ καλή. Η μεγαλύτερη κόρη της γυμνάστριας, είναι άλλωστε και ο λόγος που το ζευγάρι βρέθηκε μαζί για διακοπές στην Σκιάθο.

Έλενα και Μελίνα οι κόρες της συντρόφου του Παπανδρέου

Η μεγαλύτερη κόρη της Γουέντι, λέγεται Έλενα, είναι μια εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα, λατρεύει την Ελλάδα και ζει μόνιμα στη Σκιάθο.
Το κορίτσι πριν τέσσερα χρόνια ήρθε για διακοπές στις Σποράδες, γνώρισε τον έρωτά της ζωής της -που ακούει και αυτός στο όνομα Γιώργος- και από τότε ζουν μαζί στη Σκιάθο.

Αλλά και η μικρότερη κόρη της γυμνάστριας, έρχεται συχνά στη χώρα μας και έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα.

Τι λέει η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα για το love story

Η πολυαγαπημένη κόρη του Γιώργου Μαργαρίτα παρά τις φήμες ότι έχει ψυχρανθεί με τον πατέρα της φαίνεται να λέει στους φίλους της   “Δεν έχω τσακωθεί μαζί του... Ο πατέρας μου έχει τη ζωή του”.
 .thetoc.gr