Σάββατο, Οκτωβρίου 15

Αποκάλυψη: Ο Πούτιν… δικαιώνεται! Μία απίστευτη τραγωδία που φρόντισαν ήδη να κρύψουν καλά!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Στα Πρόθυρα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου!! Ο Πούτιν Προετοιμάζεται!!
1046057322
ΟΡΓΗ ΠΟΥΤΙΝ! ΣΤΕΝΟΣ ΚΛΟΙΟΣ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Στα Πρόθυρα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου!! Ο Πούτιν Προετοιμάζεται!!
Ο Δυτικός κόσμος έχει στραφεί εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν και της επιθετικής στάσης του στην πόλη του Χαλεπίου στη Συρία, θεωρώντας πως οι ενέργειες της Ρωσίας έχουν ως αποτέλεσμα των θάνατο αμάχων. Κι αν υποθέσουμε ότι εν μέρει έχουν δίκιο, τότε πως μπορούν να εξηγήσουν και τι μπορούν να κάνουν για την απίστευτη τραγωδία που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην πόλη; ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΟΥΝ!

Ελεγχόμενες από την κυβέρνηση περιοχές της Συρίας Χαλέπι, δέχτηκαν για άλλη μία φορά βομβιστική επίθεση από τρομοκράτες. Οι βομβαρδισμοί είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο επτά παιδιών και τον τραυματισμό ακόμα δέκα, την ώρα που πήγαιναν σχολείο (!). Τα Δυτικά ΜΜΕ αγνόησαν την τραγωδία, καθώς η είδηση δεν συμβαδίζει με τη στάση της Δύσης για τη συριακή κρίση.
Οι Ισλαμιστές χτύπησαν την Χριστιανική συνοικία του Σουλείμάν με ΟΛΜΟΥΣ κοντά σε σχολείο. Τα παιδιά που σώθηκαν από το αποτρόπαιο χτύπημα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, όπως δήλωσε γιατρός του νοσοκομείου Al Razi. Σχεδόν καθημερινά, μαχητές των Ισλαμιστών στο ανατολικό Χαλέπι, πλήττουν το δυτικό τμήμα των περιοχών της πόλης.
Οι μαχητές χτυπούν το δυτικό τμήμα του Χαλεπίου με όλμους και όπλα hellfire, αφήνοντας πίσω τους δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες καθημερινά, δηλώνει ο Αντιπτέραρχος Σεργκέι Ρουντσκόι, επικεφαλής της Κεντρικής Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας της Ρωσίας.
«Όλα τα μέρη που εμπλέκονται στη σύγκρουση έχουν διαπράξει εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων δολοφονιών, τραυματισμών, επιθέσεων σε σχολεία και νοσοκομεία, καθώς και αποκλεισμού των ανθρωπιστικών προμηθειών. Αυτό πρέπει να σταματήσει», σχολίασε η Juliette Touma, Περιφερειακή Επικεφαλής επικοινωνίας για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική της UNICEF.
Και εδώ βρίσκεται και η απάντηση. Οι τρομοκράτες κάνουν αντίποινα για τη ρωσική επέμβαση στο Χαλέπι, κι αυτό αποτελεί και το ατράνταχτο επιχείρημα των Δυτικών, εντούτοις δεν δείχνουν διατεθειμένοι να σταματήσουν, καθώς είναι φανερό ότι πλήττουν περιοχές που κατοικούνται από Χριστιανούς (όπως για παράδειγμα σήμερα) και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Ωστόσο, οι ΗΠΑ εξακολουθούν να κάνουν τα στραβά μάτια, «καταπίνοντας» τις καθημερινές τραγωδίες στην περιοχή.

hellasforce.com