Δευτέρα, Οκτωβρίου 10

Συμβουλές απο την Demi Moore για το τέλειο και υγιές σώμα


Φωτογραφία για Συμβουλές απο την  Demi Moore για το τέλειο και υγιές σώμα

Μην ψάχνεις πολύ για το τέλειο κορμί και μην νομίζεις ότι και οι διάσημες κάνουν τρελές θυσίες για υπέροχο κορμί. Απλά λίγη άσκηση -η γυμναστική δεν αντικαταστείτε με τίποτα- και τα υπόλοιπα αφήστε τα στην φύση. Είναι σημαντικό να αφήνετε τον οργανισμό σας να αποβάλλει τις τοξίνες τις ημέρας και η Demi Moore το ξέρει καλά αυτό, αφού φροντίζει να ξεγελάει την λιγούρα της ανάμεσα στα γεύματα με φυσικά ροφήματα από βότανα. Εμπιστεύεται στην φύση και φυσικά αντιοξειδωτικά της τα οποία κρατάνε το δέρμα φρέσκο και σας βοηθάνε να αποβάλλετε πιο εύκολα τις περιττές θερμίδες.

Επίσης, φροντίζει να παραμένει υγιής καταναλώνοντας φυτικές βιταμίνες λίγο πριν από κάθε κυρίως γεύμα της.

Φυτικά ροφήματα και τσάγια όχι μόνο βοηθάνε την γραμμή σας αλλά σας ηρεμούν, μειώνουν την ένταση της ημέρας και βοηθάνε σε πολλές παθήσεις από τον διαβήτη στην αρθρίτιδα αλλά και την καρδιά ή την χοληστερίνη.

Και επειδή ένα ρόφημα την ημέρα και ομορφαίνει και το γιατρό κάνει πέρα, δοκιμάστε να φτιάξετε ένα πικάντικο ρόφημα με τζίντζερ, όπως και η γνωστή ηθοποιός.

Υλικά

1 κουτ. σούπας φρέσκο τζίντζερ τριμμένο

Χυμός από ένα λεμόνι

Μέλι για γλύκα

1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση

1. Απλά βράστε 1,1/5 κούπα νερό και στη συνέχεια βάλτε το λεμόνι, το τριμμένο τζίντζερ και το πιπέρι και αφήστε τα για λίγα λεπτά να ποτίσουν το νερό.

2. Απομακρύνετε τα κομμάτια τζίντζερ και σερβίρετε ζεστό με όσο μέλι χρειάζεστε.
Tromaktiko