Πέμπτη, Οκτωβρίου 20

Δείτε τι αποκάλυψε ο θυρωρός του ξενοδοχείου στο οποίο λήστεψαν την Kardashian

Δείτε τι αποκάλυψε ο θυρωρός του ξενοδοχείου στο οποίο λήστεψαν την Kardashian
Συνέντευξη στην Daily Mail παραχώρησε ο θυρωρός του ξενοδοχείου «Hôtel de Pourtalès» στο Παρίσι όπου διέμενε η Kim Kardashian στις 3 Οκτωβρίου που ήρθε αντιμέτωπη με πέντε ληστές, και περιέγραψε την εφιαλτική εκείνη νύχτα.



Ο 37χρονος Abdulrahman τόνισε ότι: «Τα αφεντικά δεν ενδιαφέρονταν για την ασφάλεια των πελατών».

Ενώ πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε κάποια σοβαρή ασφάλεια. Είναι και αυτό μία επιλογή. Το ξενοδοχείο δεν ενδιαφερόταν για την ασφάλεια των πελατών. Τους το λέγαμε χρόνια τώρα, ότι θα έπρεπε να έχουν κάμερα, ότι θα έπρεπε να υπάρχει ασφάλεια στο σημείο που βρίσκονται τα κλειδιά. Τίποτα δεν ήταν κλειδωμένο, δεν υπήρχε κατάλληλη ασφάλεια εκεί!».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι ο κωδικός της κεντρικής πόρτας του ξενοδοχείου ήταν ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι τον «γνώριζαν όλοι», όπως τόνισε, ο Abdulrahman.




«Έλεγα στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου ότι χρειαζόμαστε καλύτερη ασφάλεια αλλά δεν τους ενδιέφερε. Η κεντρική πόρτα του ξενοδοχείου ήταν ανοιχτή και ποτέ κλειδωμένη. Εμείς τα λέγαμε αλλά κανένας δεν ενδιαφερόταν. Ο κωδικός της πόρτας δεν άλλαζε ποτέ και τον γνώριζαν όλοι! Υπάρχει μία κάμερα μία κάμερα στον κεντρικό τοίχο του ξενοδοχείου αλλά δεν δούλευε για χρόνια!», είπε.

Ο θυρωρός, υπό την απειλή όπλου ακολούθησε τους ληστές στο διαμέρισμα της Kim Kardashian και αναγκάστηκε να συνεργαστεί μαζί τους, κάνοντας τον διερμηνέα.

Αφού τελείωσαν όλα, αισθάνθηκε οργή για τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και την αδιαφορία που είχαν δείξει. «Ήμουν πολύ θυμωμένος...Τους είπα: ''Κοιτάξτε τι κάνατε!'' Τι σας έλεγα τα τελευταία έξι χρόνια;». Και καταλήγει: «Κάποιος θα μπορούσε να  είχε σκοτωθεί. Αυτό θα ήταν πολύ πιο σημαντικό από μία ληστεία πολύτιμων πετρών και μετάλλων».
 govastileto.gr