Κυριακή, Οκτωβρίου 9

Τεγιάνα Τέιλορ: Το κορίτσι του NBAer που τρέλανε τον Κάνιε Γουέστ με το κορμί της (ΦΩΤΟ)


vvcvcvc

Η Τεγιάνα Τέιλορ δεν είναι απλώς ένα καυτό κορίτσι. Είναι η γυναίκα του NBAer Ίμαν Σάμπερτ, που παίζει στους Καβαλίερς, και μαζί έχουν ένα παιδί. Μαζί εμφανίστηκαν και στο βίντεο κλιπ του Κάνιε Γουέστ για το νέο του τραγούδι Fade, το οποίο μπορείς να το δεις μόνο μέσω Tidal, αλλά ευτυχώς υπάρχει ένα διαθέσιμο κομμάτι 30 δευτερολέπτων που μπορείς να καταλάβεις τι εστί
Τεγιάνα. Το εν λόγω βίντεο παρουσίασε ο Κάνιε στα VMA το βράδυ της Κυριακής και όλοι έπαθαν την πλάκα τους με το πόσο καυτός ήταν ο συνδυασμός του Σάμπερτ με την Τεγιάνα, αφού σε κάποια στιγμή ήταν γυμνοί και με κορμί αλειμμένο ώστε να γυαλίζει, ενώ ο γιος τους στεκόταν μπροστά τους.
Η Τεγιάνα είναι τραγουδίστρια κανονικά και χρόνια υπό την φροντίδα του Κάνιε, οπότε όταν της έκανε την πρόταση για να μπει οικογενειακά στο κλιπ και με αυτό το κόνσεπτ, δεν το πολυσκέφτηκε. Το ρεσιτάλ βέβαια το δίνει η ίδια που με ένα μπραζίλιαν εσώρουχο, ένα αθλητικό τοπάκι και γενικά περιβολή γυμναστηρίου, χορεύει και κουνιέται με τρόπο που δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Όπου κι αν κοιτάξεις θα δεις κάτι εντυπωσιακό. Στήθος, οπίσθια, γυμνασμένο κορμί, σέξι πρόσωπο…Δικαίως όλοι μιλούσαν για εκείνη στα VMA.
mtm1mtqzmzi3mjc1ndu2otkw teyana-1
teyana1-640x422 teyana4-640x436 teyana-kanye
teyanarollingstone
teyana-taylor teyana-taylor-1 teyana-taylor-2 teyanataylorbikini3
teyana-taylor-hot-extra-hot
teyana-taylor-iman-shumpert-fade-video
teyana-taylor-kanye-1 teyana-taylor-kanye-west-650 teyana-taylor-twerk-video-on-instagram