Τρίτη, Οκτωβρίου 25

O Γολγοθάς του Μικρούτσικου και η επιστροφή της Ρουμπέση

O Γολγοθάς του Μικρούτσικου και η επιστροφή της Ρουμπέση
Ανανεωμένη, γυμνασμένη και με την ευτυχία να αποτυπώνεται στο πρόσωπο της, η Δήμητρα Ρουμπέση επέστρεψε στην Αθήνα. Η όμορφη γυμνάστρια κατοικεί πλέον στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο πατρικό της σπίτι και στις γειτονιές που μεγάλωσε, όπου βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της.
Υστέρα από χρόνια παραμονής στη Ζάκυνθο, όπου είχε ακολουθήσει τον σύντροφο της Γιάννη
Λιβέρη και δημιούργησαν μαζί μία όμορφη οικογένεια ενώ απέκτησαν κι ένα παιδάκι, η Δήμητρα Ρουμπέση επέστρεψε στην Αθήνα και διδάσκει πιλάτες.
Η ίδια ήθελε πάντα να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν της άρεσε καθόλου να βλέπει τον εαυτό της στα περιοδικά και δυσκολευόταν να το διαχειριστεί την εποχή που ήταν στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου.
Η Δήμητρα Ρουμπέση έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της, δεν θέλει να δει αλλά ούτε και να μάθει νέα του πρώην συζύγου της, κι ας τους χωρίζουν μόλις λίγα λεπτά διαδρομής, και όλα όσα είχε ζήσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αποτελούν πια παρελθόν για την ίδια.
Δεν κράτησε επαφή με κανέναν από τους κοινούς φίλους που είχε με τον πρώην σύζυγο της, εξάλλου δεν ήταν κανείς εκεί για να της σταθεί στα δύσκολα. Το ίδιο ίσχυσε όμως και για τον γνωστό παρουσιαστή, που είδε τους φίλους του να απομακρύνονται από κοντά του. Κανείς δεν ήταν στο πλευρό του την ώρα που οι τεράστιες χρηματικές εκκρεμότητες του «έτρεχαν» στην τράπεζα και ο ίδιος βρισκόταν σε αδιέξοδο. Τώρα πια έχει φτάσει να απειλείται σχεδόν κάθε μήνα να μείνει χωρίς στέγη, αφού το σπίτι του βγαίνει σε συνεχείς πλειστηριασμούς, που ο Ανδρέας Μικρούτσικος τρέχει να προλάβει.
Σε αυτόν τον Γολγοθά που βιώνει, οι «φίλοι» του Ανδρέα εξαφανίστηκαν. Αποδείχθηκε περίτρανα πως στο πλάι του στάθηκαν πολύ λίγοι άνθρωποι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και κυρίως η οικογένεια του. Στις δύσκολες στιγμές του είχε δίπλα του τον γιο του Στέργιο, τον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο, αλλά και την αγαπημένη σύντροφο του, Βάσω Μακαρώνη.
Πηγή: Freddo