Τετάρτη, Οκτωβρίου 19

Τρόποι για να κερδίζεις χρήματα από το σπίτι δουλεύοντας online

Τρόποι για να κερδίζεις χρήματα από το σπίτι δουλεύοντας online
Η online εργασία μέσω internet σε διεθνές επίπεδο είναι πράγματι εφικτή στις μέρες μας. Το διαδίκτυο μπορεί να σε φέρει σε άμεση επαφή με εργοδότες που ψάχνουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα φέρει σε πέρας ένα συγκεκριμένο project.
Δεν τίθεται θέμα πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αλλά ολοκλήρωσης ενός έργου με συγκεκριμένη πληρωμή που καθορίζεις εσύ. Δεν απαιτείται ούτε να ταξιδεύσεις,
ούτε να φτιάξεις βιογραφικό στη μορφή που ξέρεις, ούτε να περάσεις από συνέντευξη, ούτε να χάσεις χρόνο άσκοπα. Από όποια χώρα και αν είσαι μπορείς να δουλέψεις από το σπίτι σου και να κερδίσεις χρήματα online! Υπάρχουν δουλειές στο internet;
Σε καθημερινή βάση υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμα projects που αφορούν διαφορετικές ικανότητες. Σίγουρα θα πρέπει να επιλέξεις την κατηγορία που σου ταιριάζει και το project που απευθύνεται στις δικές σου δυνατότητες.
Τι δουλειές μπορώ να κάνω online στο internet;
Μπορείς να ασχοληθείς με μεταφράσεις, να γράψεις κείμενα σε Word, Excel, να κάνεις συγγραφή άρθρων, βιβλίων, eBooks, PDF, PowerPoint, να δημιουργήσεις μέσω Photoshop, Illustrations, Graphic design, Logo design, Flyer design, Banner design, να γράψεις μουσική, να φτιάξεις Blogs, Websites, Software, Animations, να προγραμματίσεις σε οποιασδήποτε γλώσσα και εκατοντάδες άλλες δουλειές! Με λίγα λόγια υπάρχουν δουλειές για όλους!
Πόσα λεφτά μπορώ να κερδίσω online;
Για κάθε project θα πρέπει εσύ να δηλώσεις τα χρήματα που θέλεις να πάρεις ως ανταμοιβή για την ολοκλήρωσή του ή πόσα χρήματα θέλεις να πληρώνεσαι την ώρα. Θα πρέπει δηλαδή να εκτιμήσεις και να κοστολογήσεις την κάθε δουλειά που θα κάνεις με μια προσφορά. Βέβαια θα υπάρχουν και προσφορές από άλλους ενδιαφερόμενους, οπότε μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το πώς κοστολογείται περίπου ένα project, καθώς και ποιος είναι ο ανταγωνισμός.
Πόσο διαρκούν τα Projects;
Σε πολλές περιπτώσεις εσύ θα αποφασίσεις πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις μια εργασία, εκτός και αν ο εργοδότης έχει θέσει εξαρχής ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Πάντως αν έχεις όρεξη για δουλειά, όσο πιο γρήγορα ολοκληρώσεις ένα έργο, τόσο πιο γρήγορα μπορείς να αναλάβεις ένα άλλο. Είναι στο χέρι σου!
Ποιοι είναι οι εργοδότες;
Οι εργοδότες είναι άτομα ή εταιρίες που αναθέτουν μια εργασία online, δημοσιεύοντας ένα project με την περιγραφή του, αναζητώντας ένα άτομο που θα το ολοκληρώσει. Οι εργοδότες μπορεί να είναι φοιτητές, webmasters, bloggers, εταιρίες, επιχειρήσεις κλπ.
Προφίλ
Αντί να φτιάξεις ένα τυποποιημένο βιογραφικό, θα πρέπει να εισάγεις τα απαραίτητα στοιχεία των επαγγελματικών σου δυνατοτήτων, δεξιοτήτων και προϋπηρεσίας στο προφίλ σου. Έτσι ο κάθε εργοδότης θα έχει τη δυνατότητα να ελέγξει αν ταιριάζει το επαγγελματικό σου προφίλ με τα προσόντα που απαιτούνται για ένα project.
Πως λειτουργεί η online εργασία;
Αφού δημιουργήσεις το προφίλ σου, μπορείς να ξεκινήσεις την αναζήτηση του project που σε ενδιαφέρει, στην κατηγορία που μπορείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Αφού επιλέξεις το project κάνεις μια προσφορά για το πόσα χρήματα θέλεις και σε πόσο χρόνο θα το έχεις έτοιμο. Μπορείς να αφήσεις και ένα σύντομο σχόλιο με το οποίο θα επιχειρήσεις να πείσεις τον εκάστοτε εργοδότη ότι είσαι ο κατάλληλος, έτσι ώστε να σε επιλέξει. Κάθε φορά που ανακοινώνεται ένα νέο project δίνεται πάντα ένα χρονικό περιθώριο κάποιων ημερών, έτσι ώστε να βρεθούν οι ενδιαφερόμενοι και να γίνει η επιλογή.
Πως πληρώνομαι δουλεύοντας online;
Δουλεύοντας online οι μέθοδοι πληρωμής καθορίζονται από την κάθε εταιρία και περιλαμβάνουν πληρωμές μέσω Paypal, είτε μέσω άμεσης τραπεζικής κατάθεσης.
Πληρώνω φόρους – τέλη;
Για τους φόρους, όπως σε κάθε άλλη περίπτωση στο internet είσαι εσύ υπεύθυνος. Τα εισοδήματα που θα αποκτήσεις online από το internet είναι καθαρά δική σου ευθύνη για το αν θα δηλωθούν στη φορολογική σου δήλωση, ανάλογα πάντα με τους νόμους που ισχύουν στην χώρα σου.
(Πηγή: economy365.gr)

 http://www.fpress.gr