Πέμπτη, Οκτωβρίου 20

Συνταρακτική ανακάλυψη των Ρώσων - Τρέμει ο Soros οι Rothschild καθώς και ολόκληρη η Ελίτ [Βίντεο]

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ των ΡΩΣΩΝ θα ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ τα ΠΑΝΤΑ (video)




Γράφει ο Σπύρος Μακρής.
Τρέμει η Χαζάρικη Μαφία, ο Soros, οι Rothschild καθώς και ολόκληρη η Ελίτ που θέλει να καταδυναστεύει τον πλανήτη κερδίζοντας εκατομμύρια από τις ζωές μας.
Μία τρελά απίστευτη ανακάλυψη από Ρώσους επιστήμονες θα μπορούσε να ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!




Στις 21/6/2016, Ρώσοι επιστήμονες έκαναν μία εκπληκτική και ιδιαίτερα ιστορική ανακοίνωση χάρη στην επιτυχία μιας τεχνολογίας που ανέπτυξαν μέσω της οποίας μπορούν να αλλάξουν τα πρωτόνια ενός ατόμου και να το «μεταμορφώσουν» σε ένα άλλο…
Σας θυμίζει κάτι από την εποχή των αλχημιστών που προσπαθούσαν να μετατρέψουν τον μόλυβδο σε χρυσάφι; Ακριβώς αυτό ! ! !
Σύμφωνα με το geopolitics.co, ύστερα από επιτυχημένες δοκιμές οι κορυφαίοι Ρώσοι επιστήμονες, χημικοί Tamara Sahno και Victor Kurashov, ανακοινώνουν ότι κατάφεραν να μετατρέψουν ένα στοιχείο σε κάποιο άλλο, συμπεριλαμβάνοντας και δικαιώνοντας τους αλχημιστές και τις προσπάθειες αιώνων: την μετατροπή ευτελούς υλικού σε χρυσό.
Αυτή είναι, ίσως, η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ στην ιστορία της ανθρωπότητας!
Η ανακάλυψη, θα μπορούσαμε να πούμε πως έγινε τυχαία, καθώς οι επιστήμονες εργάζονταν πάνω στον τομέα τροφοδότησης διαστημοπλοίων. Ωστόσο, πάνω στις εργασίες αυτές προέκυψε και η μεταστοιχείωση.
Η πρωτοποριακή επιστημονική ανακάλυψη είναι η «ευκαιρία» των χωρών που ανήκουν στο BRICS, οι οποίες δοκίμασαν διάφορες μεθόδους και στρατηγικές για να αντιταχθούν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ίσως, γι αυτό δεν χαίρει προβολής από τα παγκόσμια ΜΜΕ.
Όπως είναι αναμενόμενο, η τεχνολογία αυτή, θα είναι το απόλυτο «όπλο» στα χέρια του Πούτιν, ενάντια στο Βαβυλωνιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα!
Δείτε και το επίμαχο απόσπασμα στο video της συνέντευξης τύπου στην Ελβετία:
Για ελληνικούς υπότιτλους:

Ρυθμίσεις – Υπότιτλοι – Ρώσικα – Υπότιτλοι – Αυτόματη Μετάφραση – Ελληνικά

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Η πατέντα αυτή είναι κατοχυρωμένη με το ρωσικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας RU 2563511 στην Google.
diadrastika.com
http://www.diadrastika.com