Τρίτη, Οκτωβρίου 4

To έχουμε ξαναπεί: Οταν γίνονται «ληστείες» στα ΕΛΤΑ, καλόν θα είναι η ΕΛ.ΑΣ. να ξεκινάει τις έρευνες εντοπισμού εκ των έσω…

diafimiseto
Λήστεψαν με... το καλημέρα τα ΕΛΤΑ στα Καμίνια

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε με το…καλημέρα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στην οδό Θηβών 116 στα Καμίνια από ένα ένοπλο άτομο.

Ο δράστης αιφνιδίασε τους υπαλλήλους του ΕΛΤΑ  και τους πελάτες που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα και κραδαίνοντας το όπλο κατάφερε να αποσπάσει μικρό χρηματικό ποσό.

Μόλις απομακρύνθηκε από το ταχυδρομείο οι υπάλληλοι κάλεσαν τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.  Υπόψην ότι στο ίδιο κατάστημα έχει ξαναγίνει προ καιρού ληστεία όπου κι εκλάπησαν μεγάλα ποσά >>>  Ένοπλη ληστεία στα Καμίνια με λεία «μαμούθ»  


Απόπειρα ληστείας ένοπλων κουκουλοφόρων σε ΕΛΤΑ στα Κουφάλια

  • Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 
Απόπειρα ληστείας ένοπλων κουκουλοφόρων σε ΕΛΤΑ στα Κουφάλια

Κλειστό θα παραμείνει το ΕΛΤΑ στα Κουφάλια, μέχρι η σήμανση να συλλέξει όλα τα στοιχεία.

Στις 3:30 τα ξημερώματα, πραγματοποιήθηκε η απόπειρα ληστείας στα ΕΛΤΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο οχήματα σταμάτησαν έξω από το ταχυδρομικό κατάστημα και ένοπλοι κουκουλοφόροι, αφού παραβίασαν με λοστό την πόρτα, μπήκαν στο κατάστημα.

Οι δράστες δεν κατάφεραν να αποκομίσουν κάτι από την απόπειρα ληστείας, καθώς ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και αυτοί απομακρύνθηκαν.    Οι έρευνες συνεχίζονται.