120.000 πρασινομπλέ στελέχη του υποκόσμου

Γράφει ο Σιδηρούντιος
axiocratia.blogspot.com
Να είχαμε μόνο βουλευτές και υπουργούς λαμόγια, καλά θα ήταν.
Θα μπορούσε ας πούμε κάποιος να τους μαντρώσει. Έλα όμως που το σύστημα των δοσίλογων έχει κάνει ολόκληρο στρατό !
Εδώ και δεκαετίες έχουμε ένα σωρό υφυπουργούς, παραυπουργούς, κηπουργούς, γραμματείς, αγράμματους, αναπληρωτές, κακοπληρωτές, σύμβουλους, άβουλους,
στρατηγούς, υποστράτηγους, παραστράτηγους, παραστρατημένους, διευθυντές, υποδιευθυντές, ανεύθυνους, μητροπολίτες, επισκόπους, καιροσκόπους,
εφοριακούς, ελεγκτές, ανεξέλεγκτους, ψευτοσυνταξιούχους, ψευτοεργαζόμενους, ασφαλήτες, ανασφαλείς, αρχιμπάτσους, κακομπάτσους, εφοπλιστές, παροπλισμένους, εξοπλισμένους, επιχειρηματίες.

 Αχρηστους, τραπεζίτες, μαφιόζους, μουμουέδες, δημοσιογράφους, δημοσιοκάφρους, τοπική αυτοδιοίκηση, κακοδιοίκηση, νομάρχες, αντινομάρχες, ανάρχες, δημάρχους, αντιδημάρχους, δημοκλέφτες, συνεταιρισμούς, εταίρες, προέδρους, αντιπροέδρους, μπάσταρδους, νταβατζήδες, μαφιόζους, ναρκοέμπορους, δουλέμπορους, εγκληματίες.
Στρατιά ολόκληρη πρασινομπλεροζέ λαμογίων τραβάει τη χώρα από τα μαλλιά, την βιάζει και την ξαναβιάζει, την πουλά και την αγοράζει.
Και τώρα που πεθαίνει η χώρα από την αιμορραγία, οι πρασινομπλεροζέ δυνάμεις του σκότους και του ερέβους ψάχνονται να ενώσουν τις συμμορίες τους για να την πέσουν όλοι μαζί επάνω στο θύμα τους, και να πιουν από την πατρίδα μας το τελευταίο της αίμα.  
Πρασινομπλεροζέ βρυκόλακες του γένους. Άνανδροι! 
Κομμάτια πρέπει να σας κάνει ο λαός.