Δευτέρα, Νοεμβρίου 14

Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται ότι πάει 15 χρόνια σε ψυχίατρο

Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται ότι πάει 15 χρόνια σε ψυχίατρο
Καλεσμένος στην εκπομπή «Έτοιμο το Πρωινό» ήταν ο γνωστός τραγουδιστής που αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι τα τελευταία 15 χρόνια επισκέπτεται ψυχίατρο.
Ο λόγος για τον
Βαλάντη που άνοιξε την καρδιά του και εξομολογήθηκε τι τον έκανε να ζητήσει βοήθεια και να χτυπήσει την πόρτα του ψυχιάτρου.
 «Έχω ψυχίατρο εδώ και 15 χρόνια. Ξεκίνησε από το στρες, το άγχος, οπότε φτάνεις σε ένα σημείο, παθαίνεις μια κρίση πανικού, έτσι ξεκινάνε, μία κατάθλιψη ενδεχομένως μετά αν δεν προλάβεις. Έχω περάσει κρίσεις πανικού και κατάθλιψη, αλλά όχι βαριάς μορφής. Το πρόλαβα, γιατί από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκα το γιατρό μου», ανέφερε, στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό», ο τραγουδιστής.





Στη συνέχεια, μάλιστα, περιέγραψε και τα συμπτώματα που είχε, αλλά και πώς κάπως μπορεί να αντιληφθεί ότι αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού, ενώ παραδέχθηκε ότι του δημιούργησαν πρόβλημα ακόμα και στην επαγγελματική του ζωή.
«Μπορεί να μουδιάζει το χέρι σου, μέχρι να νομίζεις ότι δεν σου φτάνει ο αέρας που αναπνέεις. Μου συνέβησαν και εμένα τέτοια συμπτώματα. Κάποια στιγμή, δεν μπορούσα να τραγουδήσω! Ένα βράδυ έτρεχα σε καρδιολόγους πιστεύοντας ότι πονάει η καρδιά μου ή ότι θα πάθαινα έμφραγμα και τελικά δεν ήταν αυτό. Με είδε ο καρδιολόγος, με εξέτασε, μου είπε “φιλαράκι μου είσαι μια χαρά, θες ένα καλό ψυχίατρο”», είπε κλείνοντας.
.govastileto.gr