Πέμπτη, Νοεμβρίου 3

ΕΛΛΑΣ 2016 ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....Για μία γκοφρέτα! Απίστευτες σκηνές στο Κέντρο της Αθήνας μας άφησαν άφωνους - ΒΙΝΤΕΟ

Για μία γκοφρέτα! Απίστευτες σκηνές στο Κέντρο της Αθήνας μας άφησαν άφωνους - ΒΙΝΤΕΟ
Και όμως η σοβιετικής απόχρωσης πολιτική της Νέας Τάξης προκάλεσε στην χώρα των απείθαρχων και «μισητών» Ελλήνων ανέχεια άνευ προηγουμένου.
Δείτε απίστευτες εικόνες όπου γυναίκες με τα παιδιά τους, ακόμα και άνθρωποι σε καρότσια περιμένουν υπομονετικά στην οδό Ευριπίδου 10 για να πάρουν απλά 4 γκοφρέτες ο καθένας.
Το βίντεο είναι από το νεοκλασικό κτίριο της οδού Ευριπίδου 10, όπου από τις 8:00 το πρωί μαζεύεται κόσμος προκειμένου να πιάσει σειρά προτεραιότητα ώστε με μια έγγραφη στο πρόγραμμα
«Φαγητό από Καρδιάς». Η τεράστια ουρά ξεκινάει από το νούμερο 10 της Ευριπίδου και καταλήγει στην οδό Αιόλου όπου ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει από τις 8 έως τις 10 το πρωί και μετά ξανά την επόμενη μέρα.
Κάπως έτσι θα μοιάζουν οι ουρές στα συσίτια του παγκόσμιου ηγέτη. Έλληνες και «μετανάστες» όλοι μαζί βαδίζουν προς την φτώχεια κρατούμενοι της Νέας Τάξης. Τα λόγια είναι περιττά!
.aetos