ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΞΥΝΑΝ.....Έλεος! Ποιοι κυβερνούν αυτόν τον τόπο; 22 χρόνια μετά τον θάνατό της, 2 αστυνομικοί «φρουρούν» την αείμνηστη Μελίνα!

Τελικά τα πλοκάμια της “καθεστωτικού” τύπου πολιτικής συγκυβέρνησης, 40 χρόνων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που οδήγησαν την χώρα στο εκτελεστικό απόσπασμα των Μνημονίων, της τρόικα και του ΔΝΤ, κάθε μέρα, και παρά τις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης “να τελειώνει με το παλιό”, εκπλήσσουν με το πόσο βαθιά στο σώμα του λαού και της πατρίδας
έχουν εισχωρήσει και διαπλακεί.
Μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια από τον θάνατο της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη και μπορεί να μένει ζωντανή στη μνήμη μας, αλλά για κάποιους δεν έχει περάσει ούτε μια ημέρα στην κυριολεξία! Πρόκειται για αστυνομικούς που “ξεχάστηκαν” στις συνοδείες επισήμων και οι περιπτώσεις τους ήρθαν επιτέλους στο φως!
Οι περιπτώσεις αυτές, γιατί δεν ήταν μια και δυο, έγιναν γνωστές κατά την διαδικασία επανατοποθέτησης ενστόλων στη μάχιμη αστυνόμευση. Τον μισθό τους βέβαια τον έπαιρναν κανονικά από την ΕΛ.ΑΣ αλλά λούφαζαν…
Η ειδική επιτροπή που ασχολήθηκε με το θέμα αυτό, συνέταξε ένα πόρισμα. Και προβλέφθηκε έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016, 80 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και 700 Αστυνομικοί να αποσυρθούν από την ασφάλεια επισήμων προσώπων με φύλλα πορείας και να διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση στο δρόμο και σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες.
Η επιτροπή βρήκε όμως ότι δυο από τους αστυνομικούς αυτούς μέχρι πριν τρεις εβδομάδες, υπηρετούσαν στη συνοδεία της Μελίνας Μερκούρη! Τώρα πια, οι δυο αστυνομικοί κάνουν αυτό που θα έπρεπε να κάνουν. Την δουλειά τους στους δρόμους. (bloko.gr)
Πηγή