Κυριακή, Νοεμβρίου 20

Ο στραγγαλισμός της Οικονομίας και το Εμπάργκο στην Εργασία που έχουν επιβληθεί στον ελληνικό λαό αναμένεται να προκαλέσουν τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια θανάτους όπως εκτιμάται σε έκθεση του ΔΝΤ.

ΔΥΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. Ο ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ” ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΑCIA’ AS

gap-prosfyges
Η Ατιμωρησία του κατοχικού “Συστήματος” μέσα στη συνεχιζόμενη παρέλαση από αποτρόπαια  εθνικά εγκλήματα  ακόμη με θράσος περίσιο “μιλά”… Τα ΜΜΕ μπορούν να γυρίζουν ως μπούμερανγκ διευκολύντας  εξελίξεις  προς  αντίθετες  κατευθύνσεις.

2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΔΝΤ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ

Ο στραγγαλισμός της Οικονομίας και το Εμπάργκο στην Εργασία που έχουν επιβληθεί στον ελληνικό λαό αναμένεται να προκαλέσουν τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια θανάτους όπως εκτιμάται σε έκθεση του ΔΝΤ. Την αποκάλυψη έκανε, κατα μήνα Αύγουστο η “αφασία” ο Δραγασάκης, μιλωντας
στην ΕΡΤ και ουδείς ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει πως και γιατί οι “σύμμαχοι” με την ντόπια Αληταρχία μας επιβάλουν τέτοια ποινή.. Και ουδείς σκέφτηκε να ρωτήσει  σχετικά τον “Αμερικάνο φίλο”  Ομπάμα, όταν τους μάζεψε όλους  στο Ιδρυμα.
palamakia
Η Εθνοκάθαρση  μας γρήγορα ολοκληρώνεται.. Βεβαίως, ποτέ δεν είναι αργά, για να δικαστεί η Εσχάτη ΠροδοΣΙΑ.. Καλύτερα να παραμείνουν κάποιοι μέσα στη φυλακή σ’όλη τους τη ζωή, για να μη ξεχνιούνται στο μέλλον οι πολιτικοί και να μην θάβουν ληστεύοντας την ίδια την Ελλάδα και το μέλλον των Ελλήνων.
 Εμείς σας εχουμε πει ήδη από το 2010, ότι αυτός είναι ο σχεδιασμός για το Χρέος τους, να γενοκτονηθούν οι Ελληνες. Καθώς αντίσταση δεν δείχνει να υπάρχει θέλουν χέρσο το οικόπεδο “η Ωραία Ελλάς”., όπως λένε τα θινκ τανκς από πολύ  καιρό.. Για λόγους γεωστρατηγικούς και ιστορικούς φαίνεται ό,τι δεν πρεπει να υπάρχουμε ως  ελληνικός λαός, κάτι που καλάρεσε στην ντόπια Αλητ Ολιγαρχία καθώς έλυσε τα χέρια τους για πλιάτσικο..  Γι αυτό αυτός οι ψυχολογικός πόλεμος,  τέτοιο μίσος κατά της Ελλάδας  μέσα από  τα κουραδομήντια των πραχτωρονταβάδων μας..
Σήμερα, ολοκληρώνοντας το έργο τους, μετά την “αποδόμηση” του  Κράτους και των θεσμών της Κοινωνίας, μετά και το καθεστώς ΔΝΤ του αναγκαστικού Χρέους (τους), δείχνει να το πάνε το πράμα για Εμφύλιο με προσφυγομεταναστευτική μόχλευση και τούρκικο τυχοδιωκτισμό.  Τώρα έρχονται στα λόγια μας διάφοροι, καθώς η γνωστή “αλλαγή των συνόρων”. αλλά και η σφαγή των αμνών που απλώς κρύβονται βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη..  Βασικά  πιστεύουμε πως  είναι πλέον αργά για Αντίσταση και δεν θα τους ξεφύγει ο έλεγχος στο φονικό μπάχαλο μέσα στη χώρα. Καραδοκούν ως “φύλακες” από την ανάποδη όλοι  οι ένστολοι κι οι δικαστές για πολλές κλωτσές, θα μπορούσε να προσθέσει κανείς..
Ανευ Κράτους Δικαίου, εντός του 2016 διαπράκτηκαν κάπου 100 χιλιάδες φορολογικοί έλεγχοι και κατασχέσεις-εξπρές, ενώ πλέον δεν υπάρχουν πουθενά λεφτά.  Εχει στεγνώσει πλήρως η αγορά΅… Οι ΜΚΟ είναι σήμερα οι κορυφαίες μπίζνες, αλλά βρίσκονται εξ αρχής εκτός κάθε ελέγχου ως όργανο της Εθνοκάθαρσής μας.. Με τις ανακοινώσεις της η παγκόσμια κυβέρνηση ανδρεικέλων της Αθήνας τις οποίες επαναλαμβάνουν 10άδες κατοχικά χαλκεία “ενημερώνει” την Κοινωνία για να σπείρει τον τρόμο και να σφραγίσει τις στρόφιγγες σε κάθε πηγή εισοδήματος για Ελληνες. Τα τελευταία δυο χρόνια έγιναν πολλά, όμως για δυο εγκλήματα με εθνικές διαστάσεις, θα έπρεπε οι υπεύθυνοι πολιτικοί να είναι ήδη φυλακή.
Το πρώτο έγκλημα, είναι το άνοιγμα των συνόρων.
Πρόκειται για έγκλημα τεραστίων διαστάσεων και θα έπρεπε η Δικαιοσύνη αλλά και το ίδιο το πολιτικό σύστημα, για να αυτοπροστατευθεί, να δρομολογήσουν νόμιμες διαδικασίες που θα έστελναν στη φυλακή τους υπευθύνους.  Τά σύνορα  πρέπει να κλείσουν για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε σαν Κράτος.
Το δεύτερο κορυφαίο δημόσιο Εγκλημα είναι τα capital controls στις τράπεζες, που “στραγγαλίζουν” την πραγματική Οικονομία και οδηγούν σε ξενιτεμό και στον αφελληνισμό όχι μόνο του τραπεζικού τομέα, αλλά και στο  σύνολο της πραγματικής  Οικονομίας.
Βεβαίως, ποτέ δεν είναι αργά, για να  δικαστεί η Εσχάτη  ΠροδοΣΙΑ.. Καλύτερα να παραμείνουν κάποιοι μέσα στη φυλακή σ’όλη τους τη ζωή, για να μη ξεχνιούνται στο μέλλον οι πολιτικοί και να μην θάβουν ληστεύοντας την ίδια την Ελλάδα και το μέλλον των Ελλήνων.
Ποτέ δεν είναι αργά, όσο ακόμα υπάρχει ελληνικός  λαός.. Και οι διεθνείς  συνθήκες γίνονται ολοένα και ευνοΪκότερες για να γλυτώσουμε..Ομως με όλες τις ηγεσίες  προδοτικές αυτά δεν σημαίνουν πολλά … Μήπως δεν έπρεπε να έχουν μπει ήδη φυλακή, εδώ και πολλά χρόνια, οι μιζαδόροι της SIEMENS αλλά και όλοι όσοι διέπραξαν εγκλήματα εθνικών διαστάσεων εις βάρος της χώρας; Η Ατιμωρησία  του κατοχικού “Συστήματος” μέσα στη συνεχιζόμενη παρέλαση εγκλημάτων ακόμη με θράσος περίσιο “μιλά”..
http://anaktisis.net