Τρίτη, Νοεμβρίου 22

Η Άννα Βαγενά σε ρόλο «ΛΩΞΑΝΤΡΑΣ»--- Μια Λωξάντρα ΠΟΤΕ δεν θα έλεγε --Έ, και τι είναι 99 χρόνια Μνημονίων ο Ελληνικός λαός έχει αντοχές !



Άννα Βαγενά : Αντέξατε 400 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς - Διαμαρτύρεστε για τα 100 χρόνια μνημονιακής υποδούλωσης;

Η  Άννα Βαγενά, η ΝΑΙ σε όλα τα Μνημόνια είναι αυτή που ξεστόμισε από το βήμα της βουλής-- «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας Μνημονίων!  Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές...θα αντέξουμε !
-- Αυτή η κυρία λοιπόν που μιλά για αντοχές άλλων,κι όταν κουράζεται από το να υπογράφει νόμους για το πως θα μας παραδώσουν σα σφαχτάρια στα όρνεα της Ευρώπης και θέλει να ξεκουραστεί,
δεν διστάζει να ξαπλώσει και να κοιμηθεί  στους καναπέδες της βουλής σαν λοτόμα! 



 Αυτή λοιπόν η κυρία που ενώ αμείβεται με τον ΥΠΕΡπαχυλό μισθό του βουλευτή κάνει και δεύτερη δουλειά, πράγμα που εσύ κι εγώ δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα δεύτερης εργασίας και που δεν έχει και κανένας Έλληνας πολίτης. 




 
Αυτή λοιπόν η κυρία που κάνει τη κονόμα της με τη δεύτερη δουλειά της θεατρίνας 
δίνει παράσταση  σε ρόλο Λωξάντρας.
Πηγαίνετε ραγιάδες να χειροκροτήσετε την κυρία Βαγενά που τσεπώνει τον μισθό της και ψηφίζει όλα τα  Μνημόνια για τα χάπατα τους Έλληνες....---Ε, και τι είναι 99 χρόνια οικονομικής σκλαβιάς οι Έλληνες έχουν αντοχές είπε -και στο κάτω κάτω όσοι αντέξουν αυτή η κυρία και η οικογένειά της θα ζήσουν χάρη στους μαλάκες τους Έλληνες!

Μ.Τ.