Κυριακή, Νοεμβρίου 20

Σοκάρει ο Πιτ Παπαδάκος για ποδόσφαιρο και Ελλάδα! «Θύματα σε γήπεδο, έρχονται σεισμός και …Τούρκοι»! (BINTEO)

Πιτ Παπαδάκος
Αρμαγεδώνα «βλέπει» ο γνωστός αστρολόγος! Τι θα γίνει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό; Ποιοι παίκτες θα πουληθούν; Θα το …γυρίσει ο ΠΑΟ ή ο ΠΑΟΚ; «Καλός ο ερχομός Ομπάμα»!
Φέτος τα έχουμε ζήσει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ και πάσχισε να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα. Η πρεμιέρα άργησε, έγινε μέγα μπάχαλο, το πρωτάθλημα ξεκίνησε εν τέλει από την 3η αγωνιστική, αλλά μετά από τον εμπρησμό
στο σπίτι του Μπίκα έγινε νέα αναβολή.
Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε ανθρώπους να ανεβοκατεβαίνουν σε θέσεις εξουσίας, εμπρηστικές ανακοινώσεις των ομάδων, μαφιόζικες επιθέσεις, τραυματισμούς σημαντικών ποδοσφαιριστών σε ομάδες και… μη χειρότερα. Θα έρθουν, όμως, καλύτερες ημέρες;
ΤΟ SportDog.gr επικοινώνησε με τον Πητ Παπαδάκο προκειμένου να ρίξει φως για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού. Γιατί μην ξεχνάμε υπάρχει σήμερα το μπάσκετ και το ντέρμπι των «αιωνίων».
Ο αστρολόγος έκανε προβλέψεις που δε θα περιμένετε. Επεκτάθηκε μάλιστα και σε θέματα εκτός των σπορ, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στη συνέντευξη που ακολουθεί…
Ας αρχίσουμε με το ντέρμπι της Ευρωλίγκα, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Πώς το βλέπετε;
«Και φέτος το πάνω χέρι έχει ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι υπερισχύουν επειδή ο Σπανούλης είναι στην καλύτερη χρονιά του. Μιλάμε πάντα αστρολογικά«.
Στο ποδόσφαιρο ποιες είναι οι προβλέψεις σας;
«Για το ποδόσφαιρο είχα πει ότι στο πρωτάθλημα, κοντά στις γιορτές, η διαφορά του Παναθηναϊκού από την κορυφή θα είναι πάνω από 10 βαθμούς. Μάλλον πέφτω έξω, βλέπω ότι μπορεί να είναι και πάνω από 15. Ο Ολυμπιακός έφτιαξε μία ομάδα με καθυστέρηση. Μονταρίστηκε δυνατά όμως και μπήκε πολύ καλά. Για άλλη μία φορά στο πρωτάθλημα θα ψάχνουμε τον δεύτερο. Έτσι; Δεν θα ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι αυτός. Οι βασικοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού έδειξαν ότι δεν μπορούν να αντισταθούν. Να δούμε όμως και στην έδρα τους τι θα γίνει.
Εγώ για τα θέματα αυτά δεν εκτίθεμαι. Λέω ό,τι βλέπω μόνο και όχι κάτω από κάποιες συμπάθειες. Ο Παναθηναϊκός και ποδοσφαιρικά και μπασκετικά είναι κουρασμένος. Ο ΠΑΟΚ θα το καλύψει το έδαφος μετά τις γιορτές. Δεν του αξίζει του ΠΑΟΚ αυτή η θέση. Στην ΑΕΚ θέλανε το πρωτάθλημα τόσο πολύ, αλλά δεν ξεκίνησαν καλά. Αναρωτιώμουν, γιατί δεν έπαιζε ο Αραβίδης; Ήταν θέμα προπονητή. Προβλέπω ότι θα έχουμε πάλι αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ. Το ίδιο και στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στα μέσα της σεζόν. Ο Ολυμπιακός ανάγκασε σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο να διώξει προπονητές αντιπάλων του (Παναθηναϊκός-ΑΕΚ). Η Εθνική δεν θα τα πάει άσχημα. Θα περάσει στα τελικά του Μουντιάλ«.
Στο Europa League θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός;
«Βλέπω ότι θα περάσει και θα κάνει πολύ καλή πορεία φέτος. Θα βγάλει τουλάχιστον δύο παίκτες μεταγραφή (θα πουλήσει δηλαδή)«.
Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι φέτος ο ποδοσφαιριστής της χρονιάς:
«Δεν ξεκίνησε καλά, αλλά νομίζω ότι και φέτος θα είναι ο ίδιος. Λέω για τον Κώστα Φορτούνη. Είναι σε μεγάλη φόρμα, εκτός από αγωνιστική και αστρολογική…«.
Υπάρχουν πολλές εντάσεις και βίαια περιστατικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα την τελευταία αναστολή του πρωταθλήματος λόγω του εμπρησμού στην οικεία του Γιώργου Μπίκα. Θα παραμείνει τεταμένο το κλίμα;
«Θα έχουμε και άλλες εντάσεις, παράπονα και άσχημα έκτροπα στα γήπεδα. Γι’ αυτό θα γίνουν και άλλες διακοπές όχι μόνο αυτή. Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχουν φίλαθλοι, είναι όλοι τους φανατισμένοι. Θα έχουμε και θύματα σε ένα γήπεδο«.
Θα έρθει Grexit στο ποδόσφαιρο;
«Όχι δε θα γίνει αυτό«.
Στη χώρα θα δούμε άσπρη μέρα;
«Αυτήν τη στιγμή αν γινόντουσαν εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα ήταν αυτοδύναμη. Αυτά που δείχνουν στα γκάλοπ είναι ψεύτικα όλα. Αλλά δεν πρέπει να γίνουν εκλογές, γιατί δεν συμφέρει οικονομικά τη χώρα. Η επίσκεψη Ομπάμα ήταν πολύ καλή για μας, όπως και η εκλογή του Τραμπ. Έχει ακουστεί μάλιστα ότι έχει και ρίζες από την Ελλάδα. Αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι οι Τούρκοι. Αυτούς φοβάμαι φέτος, όπως και έναν επικίνδυνο σεισμό που προβλέπω ότι θα γίνει Φλεβάρη-Μάρτη. Δε μιλάω για σύρραξη αλλά θερμό επεισόδιο με Τούρκους. Εκεί θα δούμε αν θα μας στηρίξουν οι συμμάχοι μας. Γιατί οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί και την έχουν δει καουμπόηδες τώρα τελευταία«.
Aκούστε και το ηχητικό…


http://www.makeleio.gr