Τρίτη, Νοεμβρίου 15

ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ Μια εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο

Η Μελάνια Τραμπ είναι πλέον και επίσημα η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, η δεύτερη πρώτη κυρία που δεν γεννήθηκε στην Αμερική και η
πρώτη σύζυγος προέδρου των ΗΠΑ που έχει
φωτογραφηθεί γυμνή με χειροπέδες.

Η Μελάνια γεννήθηκε το 1970 στην τότε Γιουγκοσλαβία. Είναι κόρη του Βίκτωρ, ενός πωλητή αυτοκινήτων, και της Αμαλίας, μιας κλωστοϋφαντουργού. O πατέρας της Melania, Victor Knavs, ήταν ενεργό μέλος του κομμουνιστικού κόμματος. Το παρελθόν της, έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την χλιδάτη ζωή που ζει δίπλα στον Trump αλλά και την πρωτύτερη ενασχόληση της με το μοντελιγκ. Κατά την διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, μαζί με τα αδέρφια της συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις του κομμουνιστικού κόμματος για παιδιά. Εκείνη την εποχή σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, μόνο 5% του πληθυσμού ήταν μέλη του κομμουνιστικού κόμματος.




Ο πατέρας και η μητέρα της συζύγου του Donald Trump δούλευαν στο κρατικό εργοστάσιο της πόλης όπου διέμεναν και δήλωναν άθεοι και πιστοί στις κομμουνιστικές αρχές για αυτό τον λόγο η Melania και τα δύο αδέρφια της δεν βαπτίστηκαν ποτέ. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το γεγονός οτι ο πατέρας της ανήκε στο κομμουνιστικό κόμμα σήμαινε πολλά “έξτρα” βοηθήματα για την οικογένεια, αλλά αυτό που τους βοήθησε πραγματικά οικονομικά ήταν η εμφάνιση της κόρης τους Melania η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και έτσι βοήθησε την οικογένεια της οικονομικά.

Γνώρισε τον χώρο του μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών και το 1996 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Ο Ντόναλντ Τραμπ γνώρισε τη Μελάνια σε ένα πάρτι το 1998, στο οποίο παραβρέθηκε με μια πρώην συνοδό του. Η ίδια αρνήθηκε να του δώσει τον αριθμό της, ωστόσο λίγο αργότερα ζήτησε τον δικό του και τον κάλεσε λίγες ημέρες μετά.
Η Μελάνια Κναβς είναι η σύζυγος του Τραμπ από το 2005 και μητέρα του μικρότερου παιδιού του, του 9χρονου Μπάρον Ουίλιαμ. Όταν η Μελάνια ήταν 23 ετών και μοντέλο, είχε ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ σε τηλεοπτική διαφήμιση σλοβενικής εταιρείας ρούχων. Η εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ, μάλιστα, πόζαρε ολόγυμνη για τη γαλλική έκδοση του «Max». Τις άγνωστες, γυμνές φωτογραφίες της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ έφεραν στη δημοσιότητα οι «New York Post» -σε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση για τον Ντόναλντ Τραμπ- που αποφάσισαν να κάνουν ένα αφιέρωμα στις ένδοξες ημέρες του μοντέλου.









Η δημοσίευση είχε διχάσει, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που υποστήριξαν ότι θα προκαλούσε πλήγμα στη προεκλογική καμπάνια του, ενώ άλλοι θεωρούσαν πως ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να αυξηθούν οι ψηφοφόροι του συζύγου της. Από τη μεριά του, ο Ντόναλντ Τραμπ απτόητος σχολίασε τις γυμνές φωτογραφίες λέγοντας πως είχαν τραβηχτεί πολύ καιρό πριν γνωριστούν: «Η Μελάνια ήταν από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα και έκανε πολλές φωτογραφίσεις για εξώφυλλα περιοδικών. Στην Ευρώπη τέτοιες φωτογραφίες ήταν πολύ συνηθισμένες» ανέφερε.
Εμφανίστηκε υπό τους ήχους του τραγουδιού «We are the Champions» των Queen για να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας και να πρωταγωνιστήσει σε άρθρα ξένων Μέσων. Στο κεντρικό συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος παραχώρησε μια ομιλία που θύμισε εκείνη της Μισέλ Ομπάμα το 2008, στο συνέδριο των Δημοκρατικών. Αργότερα η λογογράφος της, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, παραδέχθηκε ότι «δανείστηκε» κατά λάθος ορισμένα αποσπάσματα από ομιλία που είχε εκφωνήσει η Μισέλ.
«Όπως και η Τζάκι, έτσι και η Μελάνια είναι όμορφη και έξυπνη με επίγνωση της μόδας» είχε δηλώσει στην «Daily Mail» μια από τις βιογράφους της Τζάκι Κένεντι, η Πέμελα Κέογκ.



Η Μελάνια, στο πλευρό του συζύγου της στις προεκλογικές καμπάνιες, υποσχέθηκε στους Αμερικανούς ότι ως πρώτη κυρία θα υπερασπιστεί τα γυναικόπαιδα και τα δικαιώματά τους, την ώρα που πολλοί έσπευσαν να την επικρίνουν για τις δηλώσεις της. Η εφημερίδα «Daily News» είχε σχολιάσει πικρόχολα ότι η επίδοξη πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ είναι υπεράνω του συζυγικού μπούλινγκ και δίνει συμβουλές για αλληλοσεβασμό.
melania-model
Τι απαντά η ίδια σε όλους όσοι κατηγορούν τον σύζυγό της για άσεμνη συμπεριφορά προς τις γυναίκες; Η Μελάνια λέει απλώς ότι είναι όλα ψέματα και ότι έχει εμπιστοσύνη στον σύζυγό της. Όπως υποστηρίζει, δεν τον έχει ακούσει ποτέ να μιλάει προσβλητικά για το γυναικείο φύλο. «Ο σύζυγός μου είναι αυθεντικός. Είναι αυθόρμητος, είναι ευγενικός, είναι τζέντλεμαν… Υποστηρίζει τους πάντες. Υποστηρίζει και ενθαρρύνει και τις γυναίκες. Θέλει να φτάσουν ψηλά και να κάνουν τα όνειρά της πραγματικότητα». Κάποτε η Μελάνια είχε δηλώσει στους «New York Times» ότι, εάν εκλεγεί ο Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ, η ίδια θα είναι μια πιο παραδοσιακή πρώτη κυρία, όπως η Τζάκι Κένεντι: θα στηρίζει τον άνδρα της και θα βρίσκεται εκτός της πολιτικής σκηνής…http://tamtam.news/

trump1



post-3153-1155761442
melania-trump
melania-trump-3
melani3
melania-bikini
"The Model As Muse: Embodying Fashion" Costume Institute Gala - Arrivals
melania2
melania-35-web