Δευτέρα, Νοεμβρίου 21

Τα προφητικά λόγια του πατέρα της Σκορδά για τον Λιάγκα: «Πρόσεχε τον είναι…»

megalh-apokalypsh-ta__1
Όπως αποκαλύπτουν πηγές από το
πολύ κοντινό περιβάλλον του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά , η κρίση στο γάμο τους δεν ήταν θέμα λίγων μηνών, όπως παρουσιάστηκε από πολλά ΜΜΕ. Αντίθετα, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι λένε ότι στην πραγματικότητα η κρίση αυτή ξεκίνησε λίγο πριν έλθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Οι εντάσεις ανάμεσά τους είναι ήδη από τότε πολύ έντονες, χωρίς βέβαια τότε να τους περνάει από το μυαλό η ιδέα του να χωρίσουν. Παρόλα αυτά σε όσους τους ζούσαν από κοντά ήταν φανερό ότι τα πρώτα ήρεμα και ευτυχισμένα χρόνια του γάμου τους είχαν περάσει ανεπιστρεπτί. Όταν όμως η κρίση κορυφώθηκε η Φαίη έμεινε έγκυος.
Η αλήθεια ωστόσο είναι πως από το περιβάλλον της παρουσιάστριας υπήρχαν αντιδράσει γι΄αυτό τον γάμο. Η μητέρα της Φαίης Εύα, η οποία ήρθε εκτάκτως για να της συμπαρασταθεί μετά το διαζύγιο (Δείτε εδώ), δεν ήταν αρνητική σε αντίθεση με τον πατέρα της. Ο πατέρας της παρουσιάστριας Γιάννης, όπως αναφέρει το ciao, ήταν ιδιαιτέρως επιφυλαχτικός απέναντι στο γάμο της κόρης του με τον Γιώργο Λιάγκα.
Μια επιφύλαξη που δεν σταμάτησε ποτέ και υπό μια έννοια μεγεθύνθηκε όταν ξεκίνησαν οι πρώτες τριβές και οι καυγάδες. Ο πατέρας της Φαίης φέρεται να προσπάθησε να την κάνει να σκεφτεί ξανά όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι με τον Γιώργο σκοπεύουν να παντρευτούν. «Σκέψου το καλά. Προσεχέ τον.Δεν είναι αστείο πράγμα ο γάμος», της είπε προτρέποντάς την να δει το Γιώργο με πιο αντικειμενικά μάτια από εκείνα του έρωτα. Η Φαίη όμως δεν άκουγε τίποτα. Η Φαίη δεν άκουγε τίποτα και ήταν τρελά ερωτευμένη.
Πηγή:ciao