Τρίτη, Νοεμβρίου 15

Που τα είδε αυτά τα μεγαλεία ο Καμμένος ούτε στα πιο τρελά του όνειρα να του υποκλίνεται ο πλανητάρχης !

Μεγαλεία για τον Καμμένο, «υποκλίθηκε» ο Ομπάμα


Μεγαλεία για τον Καμμένο, «υποκλίθηκε» ο Ομπάμα

Το στιγμιότυπο από την άφιξη του αμερικανού προέδρου στο «Ελ. Βενιζέλος»

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα στιγμιότυπο από την άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και την υποδοχή του από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμμένο.
Ο φωτογραφικός φακός έπιασε ένα «καρέ» από τον χαιρετισμό και τη χειραψία του αμερικανού προέδρου με τον Πάνο Καμμένο, όπου ο πρόεδρος φαίνεται να κάνει υπόκλιση.

Οι δύο άντρες είχαν μικρό διάλογο, τον οποίο ο κ. Καμμένος αποκάλυψε αργότερα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο αμερικανός πρόεδρος «με διαβεβαίωσε ότι θα επιμείνει στην βοήθεια προς την Ελλάδα και είπε πως το επέλεξε αυτό, για να φύγει η Ελλάδα από την κρίση», δήλωσε ο κ. Καμμένος.
«Ο πρόεδρος Ομπάμα με τις προσωπικές του παρεμβάσεις βοήθησε την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές και στα θέματα του χρέους, όταν έκανε παρέμβαση ο ίδιος, τον Ιούλιο του '15, προς τον πρόεδρο Ολάντ, αλλά με τις επανειλημμένες δημόσιες θέσεις που έχει λάβει για τη συνεργασία στη Συμμαχία και για τη στήριξη στην Ελλάδα», συμπλήρωσε.
«Ήταν πολύ φιλικός... Ήταν πολύ ανθρώπινος, ήταν χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα και μας είπε ότι το επέλεξε αυτό, ότι είναι προσωπική του επιλογή σε αυτό το τελευταίο ταξίδι, να έρθει στην Αθήνα».
Δείτε το περιστατικό…
181750 181747 ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ181752
ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
181756
 newsbeast.gr