Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

Μολότοφ, βία και ανομία! Το επετειακό σόου της κουκούλας που μας έχει κοστίσει και κουράσει πολύ!

Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα αναμενόμενα επετειακά έκτροπα, επεισόδια και καταστροφές στο Πολυτεχνείο.
Όλα συνέβησαν υπό την ανοχή και την παθητική στάση της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ και της κυβέρνησης που διασύρουν διεθνώς την εικόνα της Ελλάδας αλλά και το κύρος των Σωμάτων Ασφαλείας μας.

Η εικόνα των μισθοφόρων των γκρίζων ανθελληνικών Μ.Κ.Ο. και αναρχοαριστερών κουκουλοφόρων να καίνε τη σημαία του Έθνους και της Ελευθερίας, φέροντας άλλες ξένες σημαίες και σύμβολα οργανώσεων, δεν τιμά κανένα Έλληνα και Ελληνίδα.

Χαρακτηρίζει μόνο την πολιτική ηγεσία που το επέτρεψε να συμβεί. Ακόμα περισσότερο δεν τιμά όμως την εικόνα του πολυτεχνείου της εποχής, που υποτίθεται τιμούν, με τις ελληνικές σημαίες που κυμάτιζαν παντού για τη δημοκρατία και την ελευθερία.
Το μόνο σίγουρο πάλι είναι, ότι το «μάρμαρο» των σπασμένων του Πολυτεχνείου και της ευρύτερης περιοχής από τα καλομαθημένα «παιδιά» των πλούσιων συνοικιών, τέκνων υπουργών και επώνυμων θα το πληρώσουν αδρά οι Έλληνες νοικοκυραίοι, οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι της περιοχής.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, το κόμμα ταυτότητας του νόμου και της τάξης αλλά και της υπεράσπισης όλων των Ελλήνων πολιτών δεν θα εκθέσει ποτέ τα ικανά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που εκθέτει ανεπανόρθωτα η συνεργαζόμενη με συλλογικότητες της κουκούλας πολιτική τους ηγεσία, αλλά και πολύ περισσότερο θα εξασφαλίζει και θα προστατεύει την εθνική και την προσωπική ιδιοκτησία των πολιτών σε κάθε σπιθαμή της πατρίδας μας.http://neadexia.gr